Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bestevaerstraat 234 1055TT Amsterdam, Landlust Noord

Vraagprijs € 185.000 

Bewaar object

Omschrijving

*** VERKOOP VAN DE ALLERLAATSTE FASE IS GESTART!! MAAR LIEFST 22 WONINGEN!! ***
OPEN HUIS: ZATERDAG 16 DECEMBER 2017 VAN 11.00 TOT 13.30 UUR EN
MAANDAG 18 DECEMBER 2017 VAN 09.00 TOT 10.30 UUR


Laat de architect in je los en kom in aanmerking voor een koopappartement in Merkelbach!

In de buurt Landlust in Bos & Lommer is een complex gelegen met de naam Merkelbach. Het complex is geheel aan de buitenkant gerenoveerd. Nu mogen wij de allerlaatste lichting casco koopwoningen aanbieden.

Leven in de meest gewilde wijk van Nederland
Merkelbach ligt aan de Louise Colignystraat, Bestevaerstraat en Juliana van Stolbergstraat in de buurt Landlust in Bos & Lommer. Zowel het Westerpark als het Erasmuspark liggen op loopafstand. Bos & Lommer heeft de afgelopen jaren een enorme boost gekregen. Het ene na het andere hippe tentje opent hier z'n deuren. Wist je bijvoorbeeld dat Bos & Lommer samen met de Baarsjes op het moment de meeste gewilde wijk van heel Nederland is? Zou het niet te gek zijn om hier een appartement te bemachtigen wat je helemaal zelf kunt indelen en afwerken zoals jij dat wilt?
Hier woon je heerlijk rustig en toch midden in het stadse leven. De supermarkt, bakker en slager liggen letterlijk om de hoek. Leuke eet- en koffietentjes, ambachtelijke speciaalzaken en winkeltjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook vind je in de buurt tal van buurtwinkels en toko's. Juist die diversiteit maakt de wijk zo aantrekkelijk om te wonen en/of te werken.

Bijzonderheden
- Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de canon is afgekocht tot 16-02-2066.
- Vaste projectnotaris: Lubbers & Dijk notarissen.
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing.
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen).
- Afbouwverplichting binnen 6 maanden na levering van toepassing.

Dit keer zijn er ook 4 laagbouwwoningen van ca. 37 m, de prijzen voor deze woningen zijn vraagprijzen.
Voor deze woningen kan een bieding uitgebracht worden.
Bestevaerstraat 232 37 m 185.000,- k.k.
Bestevaerstraat 234 37 m 185.000,- k.k.
Bestevaerstraat 236 37 m 185.000,- k.k.
Bestevaerstraat 238 37 m 185.000,- k.k.

Casco appartementen
Merkelbach wordt gerenoveerd waarbij het casco is aangepakt. Aan de binnenkant van de woning gebeurt zo min mogelijk. Dit houdt in dat je zelf aan de slag mag. Je kunt je eigen indeling bepalen binnen de vastgestelde kaders en hier je eigen huis van maken. Veel vrijheid dus! Op deze manier kun je een appartement bemachtigen dat anders misschien financieel niet binnen je bereik ligt.

Spelregels, prijslijst, inschrijfformulier en verdere verkoopinformatie
Ben jij, net als Merkelbach zelf, de architect die we zoeken?
Ga naar de website www.woneninmerkelbach.nl, hierop kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om te bepalen of een woning in Merkelbach iets voor jou is.

Inschrijving sluit op woensdag 20 december 2017 om 09.00 uur
Je kunt het inschrijfformulier tot uiterlijk woensdag 20 december 2017 om 9.00 uur bij n van de verkopende makelaars inleveren. De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De plattegronden zijn alleen ter informatie en zijn daarmee geen contractstuk waaraan rechten ontleend kunnen worden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alhoewel wij uiterste zorgvuldigheid betrachten kan het zijn dat de oppervlakten afwijken van de NEN2580 meetinstructie.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-12-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
37 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variren van roti tot pizza en van dner tot een biologische cafetaria.

Kaart Bestevaerstraat 234 1055TT Amsterdam, Landlust Noord

naar Bestevaerstraat 234 1055TT Amsterdam, Landlust Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand