Bestevaerstraat 28 II 1056HN Amsterdam, Trompbuurt

Geveild

Bewaar object

Omschrijving

Bestevaerstraat 28 II

Beleggingsobject;
Vrijwillige veiling van het appartementsrecht aan de Bestevaerstraat 28 II. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en bestaat uit een woning van circa 80m² gelegen op eigen grond met balkon aan de achterzijde (Oost).
De indeling van de woning is niet bekend.

De woning wordt in verhuurde staat verkocht.

Het pand is in 2011 gesplitst in appartementsrechten en is gelegen op eigen grond.

De Bestevaerstraat is een rustige straat gelegen om de hoek bij de Maarten Hartperszoon Trompstraat, in het (voormalige) stadsdeel ‘De Baarsjes’. Een zeer prettige woonomgeving met op loopafstand diverse winkels van zowel de Clerqstraat als de Admiraal de Ruyterweg. Het centrum, de Jordaan, is slechts enkele minuten fietsen. Maar ook in de buurt zijn diverse gezellige restaurantjes. Het appartement is bovendien goed bereikbaar met de auto via Ringweg A10 afslag S105 en met het openbaar vervoer (tram 12, 13 en 14 en bus 15).

De huuropbrengst bedraagt € 4.968,00 per jaar.


Bijzonderheden;
- de woning zal geveild worden op de Eerste Amsterdamse Onroerend goed veiling van 12 december 2016
- plokpenning € 2.600 ,-- (excl BTW)
- De veilingvoorwaarden zullen 8 dagen vóór verkoopdatum gepubliceerd zijn op www.veilingnotaris.nl, alsmede op www.eersteamsterdamse.nl en ter inzage liggen ten kantore van notaris Mr. S.A.J. Buma Algera notariaat, Prins Hendriklaan 29, 1075 AZ Amsterdam, 020-3058922, info@banotariaat.nl.
- bezichtiging is niet mogelijk
- voorbehoud gunning verkoper
- Het appartementsrecht zal eerst afzonderlijk bij opbod en afslag worden geveild en daarna in combinatie met Bestevaerstraat 28 I in slag worden gelegd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-11-2016
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Kaart Bestevaerstraat 28 II 1056HN Amsterdam, Trompbuurt

naar Bestevaerstraat 28 II 1056HN Amsterdam, Trompbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand