Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bestevaerstraat 51 - 1 1056HH AMSTERDAM, Trompbuurt

Huurprijs € 1.650 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1921
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Vrijblijvende informatie verhuur
BESTEVAERSTRAAT 51-1
Amsterdam – West

Drie kamer appartement op de 1e etage in stadsdeel West.

• Geliberaliseerde woning, circa 73 m2;
• Zonnig balkon achter;
• Met energielabel: C;
• Prettige indeling; woonkamer, 2 slaapkamers, open keuken en badkamer;
• Voorzien van centrale verwarming;
• Voorzien van isolatieglas achterzijde;
• Huurder dient zelf te schilderen, stofferen en meubileren;
• Beschikbaar per direct voor onbepaalde tijd.

DE WONING
Het betreft hier een 3 kamer appartement op de 1e etage. De entree is via het gemeenschappelijke trappenhuis. De indeling is als volgt: Entree met ruime open hal en keuken. De nieuwe keuken bestaat uit een kookplaat met afzuigkap, vaatwasser en aansluiting voor een wasmachine. Vanuit de hal is de badkamer bereikbaar. De nieuwe badkamer is voorzien van wastafel, toilet en inloop douche. Aan de achterzijde is ιιn slaapkamer (ca. 3.59*4.89) met openslaande deuren naar het balkon. Balkon ligging west (ca. 1.35*5.42). Aan de voorzijde de woonkamer met erker (ca. 3.59*5.00) en de 2e slaapkamer (ca. 4.28*3.00).

HET ONDERHOUD
De woning is onlangs aan de binnenzijde gerenoveerd. Nieuwe keuken, badkamer en c.v.-installatie. Aan de voorzijde houten kozijnen met enkel glas en achterzijde isolatieglas. Huurder dient zelf te schilderen, stofferen en meubileren.

DE OPLEVERING
Beschikbaar per direct

HET PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg.

DE PRIJS
Huurprijs 1.650,- per maand exclusief.
gas, licht en water door huurder af te sluiten
2 maanden waarborgsom, 1 maand huur vooruit
Beschikbaar voor werkende alleenstaande, stel of max. 2
woningdelers.

Deze informatie is met zorg samengesteld.
Aan mogelijke afwijkingen van maten en/of opgaven kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1921

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
73 m²
Inhoud
205 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafιs. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.