Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bestevaerstraat 55 E 1056HH Amsterdam, Trompbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Een fraai en goed onderhouden driekamer appartement van 76 m2 gelegen op eigen grond met een balkon van ca. 4m2 op het westen.

Het appartement ligt bijna op de hoek Bestevaerstraat /Jan van Galenstraat in het stadsdeel West (voormalig stadsdeel De Baarsjes). Het centrum is dichtbij en op steenworp afstand zijn veel winkels, supermarkten, de Ten Katemarkt en De Hallen, zoals het Erasmuspark. Ook gezellige cafés en leuke restaurants zoals Bar Kauffman, Zurich, Edel, Spijkervet of Cook zijn dichtbij. Op de fiets bent u binnen 10 minuten in de Jordaan en 15 minuten van het Centrum. Haltes van het openbaar vervoer liggen om de hoek (Admiraal de Ruijterweg/Jan van Galenstraat) en bieden directe, snelle verbinding naar zowel CS als Sloterdijk. Met de auto bent u binnen vijf minuten op de ring A10. In alle opzichten een toplocatie!

De Indeling:
Via een ruim en keurig trappenhuis met de meterkast komt u op de tweede verdieping. In de riante open living van 45m2 bevindt zich aan de achterzijde een open keuken. De zwarte keuken in L-vorm is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de voorzijde is de woonkamer. Door drie grote ramen richting het oosten komt hier veel daglicht binnen. In de woonkamer is de vaste trap naar de derde verdieping. Naast de trap bevindt zich een bergkast. Verder is op deze verdieping de eerste slaapkamer met een vaste kastenwand en openslaande deuren naar het balkon met een grote vaste kast met aansluiting voor wasmachine en droger. Op de derde verdieping is de tweede slaapkamer en de licht betegelde badkamer. Hier is een jacuzzi, toilet, inloopdouche en een wastafel.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1923
- Eigen grond
- 76 m2 woonoppervlak exclusief balkon (NEN 2580)
- Hele appartement is voorzien van een mooie houten vloerafwerking
- CV combiketel (Intergas)
- Hele appartement heeft hardhouten kozijnen met dubbel glas

VvE
- VvE 'Beste Jan'
- De servicekosten zijn € 121,00 per maand
- Ruim reservefonds aanwezig
- Professionele administrateur
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-01-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Kaart Bestevaerstraat 55 E 1056HH Amsterdam, Trompbuurt

naar Bestevaerstraat 55 E 1056HH Amsterdam, Trompbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand