Vorige | Volgende

Bestevaerstraat 88 - 1 1056HR Amsterdam, Landlust Zuid

Vraagprijs € 315.000 k.k.

Bouwjaar
1924
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Een fraai en goed onderhouden drie-kamer appartement van 50 m2 gelegen op de eerste verdieping met heerlijk balkon met vrij zicht over de binnentuin, 2 prima slaapkamers, moderne keuken (2018) en badkamer (2019), op een super plek in Amsterdam West.

Het appartement ligt in de Bestevaerstraat tussen de Coppelstockstraat en de Bloys van Treslongstraat in het stadsdeel West. Het centrum is dichtbij en op steenworp afstand zijn veel winkels, supermarkten, de Ten Katemarkt en De Hallen. In de omgeving zitten tevens diverse hippe koffietentjes (o.a. Local.hero, Selma's Bakery, Bagels and beans, en daymade) en leuke restaurants zoals Ram's Roti, Vurger en de Spagehetteria. Cafe's en barretjes als Bar spek, Café Thuys, Café Partisan, FAAM en Kaufmann.
Op de fiets bent u binnen 10 minuten in de Jordaan. Haltes van het openbaar vervoer liggen om de hoek (Admiraal de Ruijterweg/Jan van Galenstraat) en bieden directe, snelle verbinding naar zowel CS als Sloterdijk. Met de auto bent u binnen vijf minuten op de ring A10. In alle opzichten een toplocatie!

Indeling:
Via een ruim en keurig trappenhuis komt u op de eerste verdieping. Vanuit de hal kunt u de lichte woonkamer met twee ruime opbergkasten bereiken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en biedt met gemak ruimte voor de eettafel. Vanuit de hal is de luxe badkamer te bereiken met regendouche, wastafel en toilet. Aan de achterzijde ligt de moderne keuken met diverse inbouwapparatuur en wasmachineaansluiting en tevens de deur naar het balkon. Het balkon is gelegen op het oosten en heeft fraai uitzicht over de binnentuinen. In de balkonkast bevindt zich de cv ketel. De twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. Een slaapkamer heeft openslaande deuren naar het balkon. Beneden in het souterrain bevindt zich de berging.

Kortom: een heerlijk appartement op een fantastische locatie waar u zo in kunt!

Kenmerken:
- Bouwjaar 1924;
- Erfpacht afgekocht tot 31-01-2061;
- woonoppervlak bedraagt 50 m2 exclusief balkon en berging (NEN 2580);
- Badkamer is vernieuwd in 2019, keuken in 2018;
- Leidingwerk is keurig weggewerkt, muren en plafonds zijn gestuukt;
- Voorzien van moderne elektra met uitgebreide groepenkast en slimme meters;
- Hele appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer;
- CV combiketel uit 2011 (Intergas);
- Hele appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Actieve vereniging van eigenaren, professioneel beheerd;
- De servicekosten bedragen € 92,65 per maand;
- Ruim reservefonds aanwezig;
- Oplevering in overleg.

----------------------------------------------
A beautiful and well maintained three-room apartment of 50 m2 located on the first floor with a lovely balcony with a clear view over the inner garden, 2 excellent bedrooms, modern kitchen (2018) and bathroom (2019), in a super location in Amsterdam West.

The apartment is located on Bestevaerstraat between Coppelstockstraat and Bloys van Treslongstraat in the West district. The center is close by and a stone's throw away are many shops, supermarkets, the Ten Katemarkt and De Hallen. There are also several hip coffee shops in the area (including Local.hero, Selma's Bakery, Bagels and beans, and day-made) and nice restaurants such as Ram's Roti, Vurger and Spagehetteria. Cafes and bars such as Bar bacon, Café Thuys, Café Partisan, FAAM and Kaufmann.
You can reach the Jordaan in 10 minutes by bike. Public transport stops are just around the corner (Admiraal de Ruijterweg / Jan van Galenstraat) and offer direct, fast connections to both CS and Sloterdijk. You can reach the A10 ring road within five minutes by car. A top location in all respects!

Layout:
You reach the first floor via a spacious and neat staircase. From the hall you can reach the bright living room with two spacious storage cupboards. The living room is located at the front and offers space for the dining table with ease. From the hall you can reach the luxurious bathroom with rain shower, sink and toilet. At the rear is the modern kitchen with various appliances and washing machine connection and also the door to the balcony. The balcony is located on the east and has a beautiful view over the inner gardens. The boiler is in the balcony cupboard. The two bedrooms are located at the rear. One bedroom has doors to the balcony. Downstairs in the basement is the storage room.

In short: a wonderful apartment in a fantastic location where you can live immediately!

Characteristics:
- Year of construction 1924;
- Leasehold surrendered to 31-01-2061;
- living space is 50 m2 excluding balcony and storage room (NEN 2580);
- Bathroom has been renewed in 2019, kitchen in 2018;
- Pipework is neatly concealed, walls and ceilings are plastered;
- Equipped with modern electricity with extensive group box and smart meters;
- The entire apartment has a beautiful laminate floor;
- CV combi boiler from 2011 (Intergas);
- The entire apartment is fully equipped with double glazing;
- Active association of owners, professionally managed;
- The service costs amount to € 92.65 per month;
- Ample reserve fund available;
- Delivery in consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-10-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²
Externe bergruimte
10 m²
Inhoud
154 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder