Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bestevaerstraat 8 H 1056HM Amsterdam, Trompbuurt

Bewaar object

Omschrijving

ROYAAL DUBBEL BENEDENHUIS (CIRCA 149M2) VERDEELD OVER DE BEGANE GROND EN KELDERRUIMTE MET EEN RIANTE TUIN VAN CIRCA 113M2.

DE WONING IS RUIM 50 JAAR VERHUURD GEWEEST EN KAN NAAR IEDERS VOORKEUR VERBOUWD WORDEN TOT EEN MODERN APPARTEMENT. NA HERINDELING KUNT U ZEKER 4 SLAAPKAMERS CREËREN MET 2 BADKAMERS, DE WONING KOMT EVENEENS IN AANMERKING VOOR UITBOUW EN/OF HET PLAATSEN VAN EEN BIJGEBOUW/TUINHUIS.

Indeling:

Via de eigen entree bereikt u de vestibule, hal, douche, toilet, ruime woonkamer, dichte keuken aan achterzijde en compacte slaapkamer aan voorzijde. De woonkamer en de keuken geven beiden toegang tot de diepe tuin. De tuin is zeer royaal en is gesitueerd op het oosten.

De vaste trap leidt u naar de stahoge kelder welke thans casco is afgewerkt, voorzien van beton vloer, CV opstelling en daglichttoetreding aan de achterzijde.

Locatie:

De Bestevaerstraat is een rustige straat gelegen in een populair gedeelte van Amsterdam-West. Op loopafstand liggen onder andere de Jan van Galenstraat, het Mercatorplein en de De Clercqstraat met volop winkels en leuke restaurants/café's. Ook De Hallen, het Erasmuspark en de Jordaan liggen nabij. Op steenworp afstand bevinden zich haltes van de tramlijnen 12 en 14 en diverse busverbindingen. Met de auto bent u vlot de stad uit via de S103 richting A10.

Bijzonderheden:

- VvE: 2015: voorgevel gereinigd, hersteld, geimpregneerd en geschilderd; 2013: achterzijde geschilderd
- VvE in eigen beheer, reserve thans circa € 10.000,-
- Te verbouwen tot spectaculair appartement
- Niet zelf bewoningsclausule van toepassing
- Parkeren middels parkeervergunningen
- Royaal dubbel benedenhuis met tuin
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Oplevering "as is" in huidige staat
- Servicekosten € 125,- per maand
- Mogelijkheid uitbouw/tuinhuis
- Actieve VVE, met 4 leden
- CV-ketel, bouwjaar 2011
- Gelegen op eigen grond
- Voormalige huurwoning
- Bouwjaar 1922

Woonoppervlakte: circa 149m2 (meetrapport aanwezig)

Oplevering: in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-09-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
149 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Kaart Bestevaerstraat 8 H 1056HM Amsterdam, Trompbuurt

naar Bestevaerstraat 8 H 1056HM Amsterdam, Trompbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand