Vorige | Volgende

Bestevaerstraat 96 3 1056HR Amsterdam, Landlust Zuid

Vraagprijs € 399.000 

Bouwjaar
1924
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Dit leuke, lichte 3-kamer appartement is gelegen in de steeds populairder wordende wijk Bos & Lommer in Amsterdam West. Het is hier rustig wonen met alle voorzieningen dichtbij. De buurt is enorm in opkomst, en dat resulteert in steeds meer hippe en gezellige hotspots.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
Het appartement is gelegen aan de Bestevaerstraat op de hoek met de Coppelstockstraat in het rustige gedeelte van Bos en Lommer in Amsterdam West.
Om de hoek bevinden zich de Jan van Galenstraat en het Erasmuspark. In de Jan van Galenstraat en in de Jan Evertsenstraat is een divers aanbod van winkels voor uw dagelijkse boodschappen. De woning is ideaal gelegen voor de groenliefhebber. Het Erasmuspark is om de hoek, evenals het Rembrandtpark en het Westerpark. De geliefde Jordaan, met haar vele gezellige cafés en restaurantjes, is te bereiken binnen tien fiets minuten. De woning is goed gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen. Tramlijn 7, 12 en 13 stoppen om de hoek evenals buslijn 15. De ring A-10 is binnen enkele minuten te bereiken.

U heeft in deze omgeving een parkeervergunning nodig. De gemeente Amsterdam geeft aan dat er momenteel geen wachttijd.

INDELING
Derde verdieping:
Entree/ Hal met toegang tot alle vertrekken van het appartement. De ruime woon-/eetkamer is voorzien van raampartijen rondom, waardoor u kan genieten van veel natuurlijk lichtinval. Er is hier voldoende ruimte voor het plaatsen van een gezellige zithoek, een eethoek en door de open keuken heeft u tijdens het koken verbinding met de ruimte, waardoor u deel kunt nemen aan de gezelligheid. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Het keuken eiland, de combi-oven en de koel-/vriescombinatie gaat mee met de huidige eigenaar.

Het appartement is voorzien van twee goed bemeten slaapkamers. De kleinere slaapkamer heeft openslaande deuren naar een Frans balkon. De nette badkamer is voorzien van betegeling tot aan het plafond, beschikt over een douchehoek, wastafel, designradiator en de wasmachine aansluiting. Het separaat toilet is in de zelfde stijl als de badkamer.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam die is uitgegeven in erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt op dit moment € 575,76 en het huidige tijdvak loopt tot en met 31-12-2057. De algemene bepalingen van 1994 zijn van toepassing. Meer informatie over het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht is beschikbaar bij de makelaar.

KADASTRALE GEGEVENS
Het appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de derde verdieping van het gebouw, alsmede van de ruimte in de kelder van dat gebouw, plaatselijk bekend Bestevaerstraat 96-III te 1056 HR Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten Noord-Holland, sectie C, complexaanduiding 11665, appartementsindex 4, uitmakende het 72/378ste onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond, eigendom van de gemeente Amsterdam.

VERENING VAN EIGENAARS
De VvE is genaamd 'Bestevaerstraat 96' te Amsterdam en wordt door de bewoners zelf beheerd. De maandelijkse bijdrage is € 95,24.

BIJZONDERHEDEN
- Berging in de kelder;
- Oplevering in overleg;
- Plafondhoogte 281 cm;
- Zeer lichte woonkamer met veel ramen!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This nice, bright 3-room apartment is located in the increasingly popular Bos & Lommer neighbourhood in Amsterdam West. It is peaceful living here, and close to all amenities. The neighbourhood is on the rise, resulting in an increasing number of hip and cosy hotspots.

AREA AND ACCESSIBILITY
The apartment is located at Bestevaerstraat on the corner with Coppelstockstraat in the quiet part of Bos en Lommer in Amsterdam West.
Jan van Galenstraat and Erasmus Park are just around the corner. In the Jan van Galenstraat and in the Jan Evertsenstraat there is a diverse range of shops for your daily shopping. The property is ideally located for those who love green areas. The Erasmus Park is around the corner, as are the Rembrandt Park and the Wester Park. The beloved Jordaan, with its many cosy cafes and restaurants, can be reached within ten minutes by bike. The property is well located for public transport and roads. Tram lines 7, 12 and 13 stop around the corner as well as bus line 15. The A-10 ring road can be reached within a few minutes.

You need a parking permit in this area. The municipality of Amsterdam indicates that there is currently no waiting time.

LAYOUT
Third floor:
Entrance/ Hall with access to all rooms of the apartment. The spacious living/dining room has windows all around, so you can enjoy lots of natural light. There is plenty of room here for placing a cosy lounge area, a dining area and the open kitchen allows you to connect to the room and socialise while cooking. The kitchen is equipped with a gas hob, extractor hood and dishwasher. The current owner will take the kitchen island, the Combi oven and the fridge/freezer.

The apartment has two good-sized bedrooms. The smaller bedroom has doors to a French balcony. The lovely bathroom has tiling up to the ceiling, a shower, sink, radiator and washing machine connection. The separate toilet is in the same style as the bathroom.

PROPERTY
The apartment right is located on land owned by the municipality of Amsterdam and has been issued on a long lease. The annual leasehold currently amounts to EUR 575.76 and the current period runs until 31-12-2057. The general provisions of 1994 apply. More information about the perpetual purchase of the lease is available from the estate agent.

LAND REGISTRY DATA
The apartment right comprising the exclusive use of the home, located on the third floor of the building, as well as the space in the basement of that building, known locally as Bestevaerstraat 96-III in 1056 HR Amsterdam, registered as municipality of Sloten Noord-Holland, section C, complex designation 11665, apartment index 4, constituting the 72/378th undivided share in the community, consisting of the continuous right of leasehold of a plot of land owned by the municipality of Amsterdam.

OWNERS ASSOCIATION
The Owners Association is called 'Bestevaerstraat 96' in Amsterdam and is managed by the residents. The monthly contribution is EUR 95.24.

FEATURES
- Storage room in the basement;
- Delivery to be agreed;
- Ceiling height 281 cm;
- Very bright living room with many windows!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder