Vorige | Volgende

Beulingstraat 2 C 1017BA Amsterdam, Leidsegracht Zuid

Huurprijs excl. € 2.750 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
105 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Singel 430/432 (entrance at Beulingstraat 2c)

Elegant, stylish, sophisticated and desirable! This refurbished, truly breath-taking apartment with two bedrooms of approx 105m2 oozes bright luxurious living space.

Situated right in the heart of the highly sought-after Amsterdam centre canal area, the apartment offers easy access to the Royal Palace, Dam and Spui squares, flower market, high-end shopping area and public transportation.

The property, presented in immaculate condition, offers an entrance hall leading into a beautiful parquet-floored open-plan reception room with high ceiling, divided into a bright living area with three windows opening to a fabulous canal view and a modern, fully integrated state-of-the-art kitchen.

The sizable master bedroom with spacious built-in closets has an en-suite bathroom with walk-in shower and toilet.

The guest bedroom, located at the back to offer sufficient privacy, also has built-in closets and an en-suite bathroom plus toilet.

Both bathrooms are underfloor heated.

Furthermore:
- The apartment is located on the second floor and benefits from a lift.
- The ground floor houses additional storage space and offers washer and dryer facilities.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Singel 430/432 (ingang Beulingstraat 2c)

Een volledig gerenoveerd state-of-the-art drie-kamerappartement van ca. 105m2 met weids uitzicht over de Singelgracht en het Spuiplein. Het appartement is zeer licht, heeft hoge plafonds en is zeer smaakvol ingericht.
Het appartement bevindt zich in het hartje van de grachtengordel in Amsterdam-Centrum en is op loopafstand van de Dam, Munt, de bloemetjesmarkt, winkels en het openbaar vervoer.

Indeling:
Aan de voorzijde bevindt zich de drie-raams brede woonkamer met een zeer mooi visgraat parketvloer en een open keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur. De woonkamer heeft een authentiek balkenplafond, een fenomenaal uitzicht en geniet van een zeer hoog "gracht-genot".

De hoofd slaapkamer is voorzien van ruime inbouwkasten en toegang tot de badkamer, welk is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en wc.

De tweede slaapkamer aan de achterzijde, eveneens met inbouwkasten, geeft toegang tot de tweede badkamer eveneens met douche, wastafel en wc.

Beide badkamers zijn voorzien van vloerverwarming.

De ruime hal is eveneens voorzien van partketvloer.

Bijzonderheden:
- Het appartement bevindt zich op tweede etage en er is een lift aanwezig.
- Er is een berging op de begane grond met gebruik van wasmachine en droger.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-10-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m²
Inhoud
260 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder