Beulingstraat 2 F 1017BA Amsterdam, Leidsegracht Zuid

Huurprijs € 1.425 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Beautifully renovated one bedroom apartment in the city centre on fourth and fifth floor of a monumental building with private roof terrace.

The apartment is approx. 40 m² and is located in the city center. The apartment can be reach by an elevator.

Lay-out:

Entrance on the fourth floor. Bright and open living with kitchen. The kitchen is fully equipped with Siemens appliances. The old beams have been kept after the renovation. The bedroom is on the fifth floor reached by an internal staircase. The bathroom is next to the bedroom and has a shower, toilet and sink. Also on the fifth floor is the private roof terrace with a great view over the city.

There is a common laundry in the basement.

Location:

The apartment is beautifully situated between Herengracht and Singel near the Nine Streets.

There are many nice restaurants, trendy bars, delicatessen shops as well as boutiques, art and beauty shops in the vicinity. For more information, see: www.de9straatjes.nl.
The apartment overlooks the beautiful Beulingsloot, also known as “Little Venice”.

Well served by public transport: tram lines 1, 2 and 5 stop on Koningsplein and Spui. Within walking distance of the Central Station.

- Available: 1st of September 2018;
- Rental price: € 1.425,- per month, excluding utilities;
- CPI with a min. of 2%;
- Deposit: 2 months’ rent;
- Unfurnished;
- No students.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-08-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
40 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Kaart Beulingstraat 2 F 1017BA Amsterdam, Leidsegracht Zuid

naar Beulingstraat 2 F 1017BA Amsterdam, Leidsegracht Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand