Beulingstraat 4 F 1017BA Amsterdam, Leidsegracht Zuid

Vraagprijs € 415.000 

Bewaar object

Omschrijving

Dit charmante twee kamer appartement is gelegen op de bel-etage van een Rijksmonument, aan de rand van "De 9 Straatjes".
Een appartement met mogelijkheden, ideaal voor koppels of alleenstaanden, gelegen in een uiterst rustige en autovrije straat waar je heerlijk op je eigen bordes kunt genieten van wat er langs komt.

Locatie:
De Beulingstraat is uniek gelegen achter het water van de Beulingsloot. Deze straat is omringd door het water van de Singel en de Herengracht, eén van de weinige, zeer rustige locaties in het centrum.
Er zijn diverse winkels, uitgaansgelegenheden en restaurants op loopafstand. Voor een heerlijk en sfeervol diner hoef je de straat niet eens uit, restaurant Beulings is een begrip onder de buurtbewoners. Op het Singel om de hoek ligt de bekende Italiaan Casa Di David. Het Spui, het Rokin en het Rembrandtplein bieden verder nog een scala aan mogelijkheden om te borrelen of te dineren. Voor de beste winkeltjes en boetiekjes zijn "de 9 straatjes" ook op loopafstand. Voor ontspanning ben je binnen 5 minuten fietsen in het Vondelpark en met de tram ben je in mum van tijd op het Centraal Station.
Kortom: de ideale lokatie!

Indeling:
Dit appartement heeft toegang via een eigen voordeur aan de straatzijde. Deze deur geeft direct toegang tot de ruime leefruimte met twee grote ramen, elk voorzien van een automatisch rolluik en een hoog plafond. De leefruimte loopt over in de (eenvoudige) open keuken.
Aan de achterkant van het appartement bevinden zich de -gedeeltelijk- open slaapkamer en de badkamer die is uitgerust met een ligbad, twee wastafels, een toilet en aansluiting voor de wasmachine. De gehele vloer in dit appartement is voorzien van lichte keramische tegels. Onder het appartement bevindt zich een ruime berging. Deze is van binnenuit bereikbaar via de centrale hal.

Woonoppervlakte:
Het woonoppervlak bedraagt 68 m2. Een meetrapport conform NEN2580 is uiteraard beschikbaar.

Buitenruimte:
Deze woning heeft geen buitenruimte, maar aangezien het gaat om een autovrije straat is er niets fijner dan "in de deur" te genieten van het mooie weer. Uiteraard kunt u binnen 8 minuten fietsen ook vertier of rust zoeken in het Vondelpark of op het Museumplein.

Bouwjaar:
Het appartement is gebouwd in 1984, het pand zelf dateert van 1905.

Eigendomssituatie grond:
Het pand is gelegen op eigen grond, en bevindt zich in een Rijksmonument.

Vereniging van eigenaren:
De actieve en gezonde vereniging van eigenaren bestaat uit 19 leden en wordt door een van de eigenaren beheerd.
De servicekosten voor dit appartement bedragen momenteel € 178,54 per maand. In 2017 werd een meerjaren onderhoudsplan vastgesteld door de VvE. Alle stukken zijn beschikbaar, via de eigen website van deze woning.

Bereikbaarheid en parkeren:
De woning is goed per auto bereikbaar en via het vergunningsstelsel is er de mogelijkheid tot parkeren, kosten bedragen circa € 500,- per jaar.

Bijzonderheden:
- Gebouwd in 1984, in een bijzonder Rijksmonument uit 1905
- Gelegen op eigen grond,
- Woonoppervlakte 68 m², het meetrapport en de berekening is ter inzage beschikbaar,
- CV-ketel, merk Bosch, werd vernieuwd in 2013,
- Servicekosten bedragen € 178,54 per maand,
- Oplevering in overleg, maar kan indien gewenst snel.

Wij nodigen u graag uit om deze woning te komen bezichtigen.


Deze woning heeft een eigen website via www.beulingstraat4F.nl

De aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-06-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Kaart Beulingstraat 4 F 1017BA Amsterdam, Leidsegracht Zuid

naar Beulingstraat 4 F 1017BA Amsterdam, Leidsegracht Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand