Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beursstraat 39 * 1012JV Amsterdam, Oude Kerk e.o.

Vraagprijs € 67.000 per maand

Omschrijving

Amsterdam, Beursstraat 39

Locatie
De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam. De Beursstraat ligt tussen het druk bezochte Damrak en de bekende Warmoesstraat. Deze straat loopt van De Bijenkorf op het Beursplein richting de Oudebrugsteeg en langs de achtergevel van de Beurs van Berlage, aan de oostkant van het gebouw. Er bevinden zich van oudsher een aantal hotels in de straat.


De winkelruimte heeft een vloeroppervlak van ca. 194 m op de begane grond en 60 m sous-sol.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-07-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
154 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Burgwallen-Oude Zijde

Het postcodegebied 1012 omvat het alleroudste deel van Amsterdam. Het ligt tussen de Singel in het westen, Geldersekade en Kloveniersburgwal in het oosten, de Prins Hendrikkade in het noorden en de Amstel in het zuiden. Het is een levendig gebied. De Wallen zijn internationaal bekend en populair bij toeristen. Met het project 1012 gaat de gemeente Amsterdam actief criminaliteit en verloedering tegen in dit hart van de stad. Samen met bewoners, ondernemers en investeerders versterkt de gemeente het unieke karakter van dit gebied n zijn economische waarde.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder