Beursstraat 39 1012JV AMSTERDAM, Oude Kerk e.o.

Huurprijs € 60.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

AMSTERDAM - BEURSSTRAAT 39

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam. De Beursstraat ligt tussen het druk bezochte Damrak en de bekende Warmoesstraat. Deze straat loopt van De Bijenkorf op het Beursplein richting de Oudebrugsteeg en langs de achtergevel van de Beurs van Berlage, aan de oostkant van het gebouw. Er bevinden zich van oudsher een aantal hotels in de straat.

Het gehuurde heeft een oppervlakte van ca. 154 m verdeeld over de begane grond en entresol.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 020 - 346 77 66 of stuur een e-mail aan info@kroesepaternotte.com
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-06-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
154 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Burgwallen-Oude Zijde

Het postcodegebied 1012 omvat het alleroudste deel van Amsterdam. Het ligt tussen de Singel in het westen, Geldersekade en Kloveniersburgwal in het oosten, de Prins Hendrikkade in het noorden en de Amstel in het zuiden. Het is een levendig gebied. De Wallen zijn internationaal bekend en populair bij toeristen. Met het project 1012 gaat de gemeente Amsterdam actief criminaliteit en verloedering tegen in dit hart van de stad. Samen met bewoners, ondernemers en investeerders versterkt de gemeente het unieke karakter van dit gebied n zijn economische waarde.

Kaart Beursstraat 39 1012JV AMSTERDAM, Oude Kerk e.o.

naar Beursstraat 39 1012JV AMSTERDAM, Oude Kerk e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand