Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Beursstraat 39 1012JV AMSTERDAM, Oude Kerk e.o.

Veiling

Bewaar object

Omschrijving

Het gebouw waar het onderhavige appartementsrecht deel van uitmaakt is in 2017 volledig gerenoveerd en er heeft funderingsherstel plaatsgevonden. Het is verhuurd als 7:230a bedrijfsruimte en betreft ca. 154 m² gelegen op begane grond en entresol. Volle eigendom. Gelegen in het centrum van Amsterdam aan het Beursplein. Het object is verhuurd voor 5 + 5 optiejaren, voor € 60.000,- per jaar (vrij van BTW).

oplevering
Het appartementsrecht is per 15 augustus 2018 verhuurd als 7:230a bedrijfsruimte, t.b.v. de opvang van kinderen en het uitvoeren van conciërgewerkzaamheden.

energie (EPA)
M.b.t. het registergoed verklaart verkoper dat hij niet beschikt over een energieprestatiecertificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit Energieprestatie gebouwen, daar dit een Rijksmonument betreft. In geval hij niet beschikt over een energieprestatiecertificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit Energieprestatie gebouwen wordt koper geacht hiermee in te stemmen.

NEN 2580
M.b.t. het registergoed verklaart verkoper dat, hij niet beschikt over een NEN2580 meting.

garanties/aansprakelijkheid
De verkoper geeft geen garantie / is niet aansprakelijk voor hetgeen mondeling danwel schriftelijk is medegedeeld etc.

aanschrijvingen
N.v.t.

publiekrechtelijke beperkingen
Blijkens een kadastraal uittreksel per datum 5 oktober 2018, betreft deze een besluit op de Monumentenwet 1988 (in onderzoek).

milieu
M.b.t. het registergoed verklaart verkoper dat in het verkochte geen asbesthoudende materialen en/of ondergrondse tank(s) aanwezig zijn, het object is in 2017 namelijk volledig gerenoveerd en opnieuw gefundeerd.

risico
Alle risico’s, waaronder het krakersrisico, zijn vanaf de gunning voor rekening van de koper.

ontruiming
N.v.t.

VvE
Vereniging van Eigenaren van het perceel Beursstraat 39 te Amsterdam. Ingeschreven op 30 januari 1989.
Bestuurder: LFB Vastgoed Ontwikkeling B.V.
Betreft een zogenaamde “slapende” VvE. Er worden geen servicekosten in rekening gebracht en er is geen huishoudelijk reglement opgemaakt.

overige bepalingen
Het appartementsrecht maakt 2/5 onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaren.

gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen 48 uur na de veiling van het betreffende perceel.

combinatie
N.v.t.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-10-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Burgwallen-Oude Zijde

Het postcodegebied 1012 omvat het alleroudste deel van Amsterdam. Het ligt tussen de Singel in het westen, Geldersekade en Kloveniersburgwal in het oosten, de Prins Hendrikkade in het noorden en de Amstel in het zuiden. Het is een levendig gebied. De Wallen zijn internationaal bekend en populair bij toeristen. Met het project 1012 gaat de gemeente Amsterdam actief criminaliteit en verloedering tegen in dit hart van de stad. Samen met bewoners, ondernemers en investeerders versterkt de gemeente het unieke karakter van dit gebied én zijn economische waarde.

Kaart Beursstraat 39 1012JV AMSTERDAM, Oude Kerk e.o.

naar Beursstraat 39 1012JV AMSTERDAM, Oude Kerk e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand