Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beursstraat 39 1012JV Amsterdam, Oude Kerk e.o.

Koopprijs € 1.150.000 k.k.

Omschrijving

AMSTERDAM, BEURSSTRAAT 39

Het object is gelegen in het centrum van Amsterdam. De Beursstraat ligt tussen het drukbezochte Damrak en de bekende Warmoesstraat. Deze straat loopt van De Bijenkorf op het Beursplein richting de Oudebrugsteeg en langs de achtergevel van de Beurs van Berlage, aan de oostkant van het gebouw. Er bevinden zich van oudsher een aantal hotels in de straat.

Het appartementsrecht is in 2017 volledig gerenoveerd en er heeft funderingsherstel plaatsgevonden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-12-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
154 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Burgwallen-Oude Zijde

Het postcodegebied 1012 omvat het alleroudste deel van Amsterdam. Het ligt tussen de Singel in het westen, Geldersekade en Kloveniersburgwal in het oosten, de Prins Hendrikkade in het noorden en de Amstel in het zuiden. Het is een levendig gebied. De Wallen zijn internationaal bekend en populair bij toeristen. Met het project 1012 gaat de gemeente Amsterdam actief criminaliteit en verloedering tegen in dit hart van de stad. Samen met bewoners, ondernemers en investeerders versterkt de gemeente het unieke karakter van dit gebied Ún zijn economische waarde.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder