Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bevelandselaan 117 1181JN Amstelveen, Elsrijk-Oost

Huurprijs € 1.450 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1963
Woonoppervlakte
59 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

BEVELANDSELAAN 117, 1181 JN AMSTELVEEN

***PER DIRECT BESCHIKBAAR***

Volledig gerenoveerd appartement (ca. 59m²) met balkon gelegen op de zevende verdieping van het appartementencomplex ‘’Prinses Margriet flat’’.

Bereikbaarheid:
Het appartementencomplex ‘Prinses Margriet Flat’ is gunstig gelegen ten opzichte van winkelstrip met onder andere supermarkt Kingsalmarkt en videotheek Megavideo. Ook Albert Heijn is op loopafstand. Daarnaast is ook het Stadshart van Amstelveen met een grote diversiteit aan winkels, gezellige cafés en restaurants en schouwburg nabij. Tevens is het openbaar vervoer (tram 51 en 5) op loopafstand van het appartement. De Vrije Universiteit en de kantoren op de Zuid-As (station Zuid) zijn slechts vier haltes ver. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw (gratis).

Indeling:
Entree, lift.

Zevende verdieping:
Entree, hal met toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur. Ruime woonkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon. Slaapkamer is tevens gelegen aan de achterzijde met toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Separaat toilet.

Bijzonderheden:
- Appartement (ca. 59m²)
- In 2014 volledig gerenoveerd
- Balkon
- Blokverwarming
- Inclusief servicekosten, exclusief gas/water/elektra en tv + internet.
- Elektrisch zonnescherm
- Lichte gordijnen in de woon- en slaapkamer
- Spots door gehele woning
- Warm water geschiedt via boiler
- Video intercom
- Het appartement is gelegen aan de korte kant van de galerij, slechts één buur
- Het appartement is alleen gemeubileerd te huur

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-01-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
59 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Foto's