Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Beverenstraat 1 1066WD Amsterdam, Nieuw Sloten Zuidwest

Vraagprijs € 400.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1996
Woonoppervlakte
118 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

* Uniek split level appartement * Geweldig grote woonkamer * Ideale ligging * Terras op het Zuiden * Vrij parkeren *

Een zonnig, uniek driekamer appartement van maar liefst 118 m². Split level, met eigen opgang, veel privacy en een zalig terras op het zuiden!
Het appartement heeft een zeer bijzondere indeling met een prachtige ruime woonkamer voorzien van een extra hoog plafond. De split level maakt dat de kamer en keuken bijzonder speels bij elkaar betrokken zijn. Verder twee ruime slaapkamers en een berging in de onderbouw.

De privacy is onverwachts. Net als het uitzicht: behoorlijk vrij! Daarbij heeft het een ideale ligging: op loopafstand diverse winkels (het Belgiëplein), het openbaar vervoer (naar het centrum en Schiphol), scholen en diverse sociale voorzieningen. De bereikbaarheid met de auto is bijzonder gunstig met de Ring vlakbij en vrij parkeren in de wijk. Kortom een ideale plek met de stad binnen handbereik, het gemak van de auto en het genot van een frisse wandeling of fietstocht door de natuurlijke omgeving om de hoek.

Indeling:
- Woonruimte
Het appartement heeft een geweldige grote woonkamer met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Via een glazen schuifpui heb je toegang tot het terras van circa 8 m² waar je door de Zuid-ligging lekker van de zon kan genieten.
De split level woonkamer brengt je via drie traptreden in de half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een natuurstenen werkblad. Door het niveauverschil heb je vanuit de keuken mooi zicht over de ruime woonkamer.

- Slaapkamers
Het appartement beschikt over twee ruim bemeten slaapkamers. Deze zijn aan de koele voorkant van het appartement gelegen. De kamers zijn gelijkwaardig van formaat en in één is een inbouwkastenwand geplaatst. De grootste slaapkamer is voorzien van openslaande deuren met een Frans balkon.

- Badkamer en toilet
De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche en dubbele wastafel voorzien van verlichting. Er is een aansluiting voor de wasmachine en droger.
In de hal is het toilet voorzien van een fontein.

In de onderbouw van het appartementencomplex is de berging van circa 5 m². Het gebouw heeft een eigen fietsenstalling exclusief voor bewoners.

Omgeving:
Het appartement ligt in het hart van Nieuw Sloten op loopafstand van het winkelcentrum aan het Belgiëplein. In de nabije omgeving zijn diverse basis- en middelbare scholen. Wil je recreëren dan kun je terecht aan de rand van het Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en de Sloterplas. Het oude dorp Sloten is eveneens op loopafstand. De auto kun je gratis voor de deur parkeren en binnen enkele minuten ben je op de A4, A10 of A9. Schiphol is op tien minuten rijafstand.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 118 m²
- Bijdrage Servicekosten € 119, per maand
- Actieve vereniging van eigenaren
- Canon vooruitbetaald tot 2044
- Ruim terras op het zuiden
- Bouwjaar 1996
- Centraal gelegen t.o.v. park, winkels en uitvalswegen
- Openbaar vervoer naar het centrum; station en Schiphol

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren je een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die je begeleidt bij het aankoopproces. Indien je specifieke wensen hebt omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-05-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
118 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Sloter-/Riekerpolder

Sloter/Riekerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West in gemeente Amsterdam, rondom de A4, aan de Nieuwe Meer. Tot 1921 was de Sloter/Riekerpolder een polder in de gemeente Sloten. Daarna werd Sloten geannexeerd door Amsterdam en behoorde de polder dus Amsterdam toe.
Sloter/Riekerpolder: Van polder tot stad
Tot de jaren 20 van vorige eeuw was het poldergebied ten zuidwesten van de stad voor de meeste Amsterdammers onbekend terrein; het was uitsluitend via het water te bereiken en er woonden alleen tuinders en boeren, die met hun tuinderijen verse groenten voor de stad verzorgden. Tot ver in vorige eeuw was het leven er simpel; te midden van de landerijen stonden aan het water gelegen houten huizen, er voeren bootjes met groenten naar de veiling over de Kostverlorenvaart op en neer en het was er volgens de overlevering bijzonder mooi.
Zandwinning uit de Sloterplas
Al eind 19e eeuw verdween een deel van de polder toen de Staatsliedenbuurt werd aangelegd, even later gevolgd door bebouwing volgens Plan West, dat ook een deel van dit gebied in beslag nam. In 1952 begon men met zandwinning voor het ophogen van de weilanden ten noorden van Sloten voor woningbouw in de Westelijke Tuinsteden, te weten Bos en Lommer, Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld en Osdorp. Hierdoor ontstond de Sloterplas en werd de Nieuwe Meer uitgediept tot 30 meter. De poldermolens die het zand wonnen voor het droogleggen van de polders staan op de Amsteldijk bij de Kalfjeslaan en aan de Haarlemmerweg. Het waterpeil van de Sloter/Riekerpolder ligt nog steeds ver onder Amsterdams stadspeil; op NAP -2.10 m, dat is 1,70 meter lager dan peil van de rest van de stad. Langs de Sloterweg bevindt zich het Siegerpark en aan de Nieuwe Meer ligt sinds 1927 een groot volkstuinencomplex: Ons Buiten. Ook wordt de Sloter/Riekerpolder gekenmerkt door enkele sportparken. Eind 2017 had Sloter/Riekerpolder bijna 14.000 inwoners.