Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beysterveld 0 ong 1083KA Amsterdam, Buitenveldert Zuidoost

Vraagprijs € 900.000 

Bouwjaar
1988
Woonoppervlakte
173 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Zeer ruim en licht hoekappartement van circa 173 m² op de 7e verdieping in complex Beysterveld. Het complex is gelegen nabij het Amstelpark en op loopafstand van station RAI.

* See English text below *

De woning heeft een woonkamer met toegang tot het dakterras op het zuid/westen, 3 ruime slaapkamers waarvan één met een eigen doucheruimte en wastafel, woonkeuken, luxe en tijdloze badkamer met ligbad, dubbele douche, bidet, toilet en 2 wastafels. Fraaie inloopkast, toilet, berging en CV-ruimte.

Berging op de begane grond.

Parkeerplaats in de kelder te koop voor € 50.000,- kosten koper.

Omgeving:
De woning is zeer gunstig gelegen nabij het Amstelpark en het winkelcentrum Groot Gelderlandplein.

Uitstekende verbindingen met auto (A9 en A10) en op loopafstand van openbaar vervoer (station RAI).

Parkeren middels vergunning, 3 vergunningen mogelijk via https://parkeervergunning.amsterdam.nl/

Bijzonderheden:
• Gebruiksoppervlakte wonen 173 m²
• Zeer licht, 7e verdieping en hoekligging
• Dakterras en balkon
• 3 slaapkamers
• Parkeerplaats te koop voor € 50.000,- kosten koper
• Gelegen op erfpachtgrond, AB 1966, erfpacht afgekocht tot 31-7-2036
• Sinds 1 oktober 2017 biedt de gemeente Amsterdam erfpachters de mogelijkheid de jaarlijkse betaling voor het recht van erfpacht (canon) eenmalig eeuwigdurend af te kopen. Via ons kantoor kunt u nader informatie en de indicatie(s) voor de eeuwig durende afkoop voor deze woning op basis van het nieuwe beleid opvragen
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Voor meer informatie, de brochure en plattegronden kijk op onze site!

---------------

Extremely spacious and bright ca. 173sqm corner apartment on the 7th floor of the Beysterveld building. The building is nearby Amstelpark and within walking distance of RAI station.

The apartment is comprised of a living room with access to the south/west-facing roof deck, 3 spacious bedrooms, one of which has a private en suite bathroom with a shower and sink, a kitchen/lounge, luxury and elegant bathroom with a bathtub, double shower, bidet, toilet and 2 sinks. Beautiful walk-in closet, restroom, storage closet and central heating unit closet.

Storage unit on the ground floor.

The parking space in the basement is for sale for € 50,000, costs-to-buyer.

Area:
The property is a prime location close-by Amstelpark and Groot Gelderlandplein shopping mall.

Excellent connectivity by car (A9 and A10) and within walking distance of public transportation (RAI station).

Resident parking permits are available for the area, option to obtain 3 permits via https://parkeervergunning.amsterdam.nl/

Specifications:
• Usable residential floor area 173 sqm
• Extremely bright, 7th floor, corner apartment
• Roof deck and balcony
• 3 bedrooms
• Parking space for sale for € 50,000 costs-to-buyer
• Situated on ground lease land, GT&C 1966, lease prepaid until 31-7-2036
• As of October 1, 2017, the municipality of Amsterdam offers leaseholders the option to settle the annual lease payment for an eternal time period. Our office can provide further information and the indicative amounts for the eternal settlement of the lease for this property, based on the municipality's most recent policy.
• This information was drafted with the utmost care. However, we are not liable for any unintended omission or inaccuracy, etcetera nor any consequences related thereto. All measurements and sizes are indicative only.
• The Measurement Code is based on NEN2580 standards. The Measurement Code is intended to ensure a more universal survey method for indicating total net internal area (usable floor area). The Measurement Code cannot fully preclude discrepancies between individual surveys, due to e.g. differences regarding interpretation, rounding and restrictions to conducting measurement surveys.

For more information, the brochure and floorplans, please consult our website!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-10-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
173 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-Oost

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder