Beysterveld 47 1083KA Amsterdam, Buitenveldert Zuidoost

Bewaar object

Omschrijving

Zeer licht en strategisch gelegen 3 kamer appartement op de eerste etage van circa 92 m2 met riant balkon op het westen. Gelegen in het gewilde “Amstel Circle” complex aan de voet van het Amstelpark en op loopafstand van de Amstel waar u heerlijk kunt recreëren en fietsen. Verschillende supermarkten en het winkelcentrum Groot Gelderlandplein zijn binnen enkele minuten te bereiken. Met de auto bent u binnen 4 minuten op de Ring A-10 en een parkeervergunning is hier zonder wachtlijst te verkrijgen. Ook het openbaar vervoer is hier goed geregeld.

Omschrijving:
Keurige entree met brievenbussen en videofoon. Met de lift of de trap bereikt u de eerste etage. Entree met ruim plaats voor garderobe. Centrale hal van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn. Door het gehele appartement is een strak gelegde nette vloer gelegd. De woonkamer is zeer riant van opzet en zeer licht door de grote hoeveelheid daglicht en het aansluitend gelegen ruime balkon van circa 6 m2. Door de vierkante vorm is dit balkon veel beter te gebruiken dan een langwerpig balkon. Door de ligging aan de achterzijde is dit dé plek om te onthaasten en voelt het als een oase van rust. U heeft hier vanaf de middag tot laat in de avond de zon op staat, de slaapkamers zijn aan de koelere kant gelegen. De hoekkeuken is half open en voorzien van (inbouw) apparatuur die geheel achter kan blijven. De bergruimte naast de keuken is ideaal te gebruiken als provisieruimte en is voorzien van de aansluitingen voor wasmachine en droger. De slaapkamers zijn beide ruim van opzet. De masterbedroom is meer dan ruim genoeg voor een grote kast, de tweede slaapkamer is nu in gebruik als werkkamer maar groot genoeg voor de tweepersoons bed. Mocht u beide slaapkamers nodig hebben dan is het goed te weten dat de hal ook voldoende ruim en licht is voor een werkplek. De badkamer is keurig onderhouden en volledig betegeld in neutrale kleuren en afgewerkt met ligbad, wastafel en spiegel met verlichting. Het toilet is separaat gelegen. Naast dit woongenot zal de nieuwe eigenaar ook de beschikking hebben over de berging in de onderbouw van ruim 4 m2, ideaal voor de fietsen en overige huisraad.

Dit appartement is eventueel ook volledig gemeubileerd te koop als belegging.

Kenmerken:
- Woongenot van circa 92 m2;
- 3 kamer appartement gelegen op de eerste etage;
- Riant balkon van circa 6 m2 met parkachtig uitzicht;
- Strategische locatie;
- Actief beheerde VVE met actueel onderhoudsplan;
- Complex met lift;
- Servicekosten € 175,- per maand;
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Afgekochte erfpacht tot 1 augustus 2036;
- This property is listed by a MVA – Certified Expat Broker.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Very bright and strategically located 3 room apartment on the first floor of approximately 92 m2 with a spacious sunny balcony. Located in the popular "Amstel Circle" complex at the entrance of the Amstelpark, within walking distance of the Amstel, ideal for recreation and cycling. Several supermarkets and the Groot Gelderlandplein shopping center can be reached within a few minutes. By car you can reach the Ring A-10 within 4 minutes and a parking permit is available without waiting list. Public transport is also well organized.

Description:
Neat entrance with mailboxes and videophone. With the elevator or staircase you reach the first floor. Entrance with plenty of space for a wardrobe. Central hall from which all the rooms can be reached. Throughout the apartment there is a tightly laid neat floor. The living room is very spacious and very light due to the large amount of daylight and the adjacent spacious balcony of approximately 6 m2. Due to the square shape, this balcony is much better to use than a long and narrow balcony. Due to the location at the rear, this is the place to relax after a hard day of work. The sun reaches the balcony in the afternoon until late in the evening, the bedrooms are on the cooler side. The kitchen in corner shape is half open and equipped with (built-in) appliances that can stay behind. The storage space next to the kitchen is ideal for use as a utility room and has connections for washer and dryer. The bedrooms are both well-designed. The master bedroom is more than big enough and has space for a large closet. The second bedroom is used as an office but also big enough for a double bed. If you need both bedrooms then it's good to know that the hall is also spacious and bright enough for a workplace. The bathroom is neatly maintained and fully tiled in neutral colors and finished with bath, sink and mirror with lighting. The toilet is separate. Besides all the pleasures the apartment gives, the new owner will also have access to the storage space on the ground floor of over 4 m2, ideal for bicycles and other household goods.

This apartment can also be bought fully furnished as an investment.

Features:
- Living area of approximately 92 m2;
- 3 room apartment located on the first floor;
- Spacious balcony of approximately 6 m2 with park views;
- Strategic location;
- Active HOA with up-to-date maintenance plan;
- Complex with elevator;
- Service charge € 175,- a month;
- Fully equipped with double glazing;
- Lease hold payed in advance until 1 August 2036;
- This property is listed by a MVA - Certified Expat Broker.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-05-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-Oost

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Kaart Beysterveld 47 1083KA Amsterdam, Buitenveldert Zuidoost

naar Beysterveld 47 1083KA Amsterdam, Buitenveldert Zuidoost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand