Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bezaanjachtplein 121 1034CR Amsterdam, Banne Zuidoost

Bewaar object

Omschrijving

Heerlijk studio appartement (woonoppervlakte 28 m²) gelegen op de zevende en tevens bovenste verdieping van het nieuwe, moderne appartementencomplex “De Banne Bezaanjachtplein”, welke eind 2012 is opgeleverd. De woning beschikt onder andere over een ruime woon/slaapkamer, luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, een fraaie badkamer en een balkon. De vereniging van eigenaren wordt professioneel en actief beheerd en de erfpachtcanon is langdurig vooruitbetaald. Kortom, een zeer complete woning die zo te betrekken is.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in het complex “De Banne Bezaanjachtplein” boven het nieuwe winkelcentrum van de Banne. Hier kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen (LIDL, Plus, bakker, groenteboer, slager, vishandel), maar er bevinden zich ook winkels als een Primera, Kruidvat of Blokker. In de buurt zijn er diverse sportfaciliteiten (Basic Fit, voetbal, tennis e.d.) en het buitengebied van Noord is in 5 minuten bereikbaar met natuurgebied ’t Twiske met diverse wandel- en fietsroutes. De bereikbaarheid is goed. Via de uitvalswegen is de ringweg A10 binnen 5 minuten bereikbaar, de bus stopt voor de deur en de pont naar het Centraal Station is in circa 10 fietsminuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen en (video)intercom; lift; trappenhuis; gemeenschappelijke fietsenberging.

Zevende verdieping:
Entree; luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; fraaie badkamer met douche, wastafel en toilet; ruime woon/slaapkamer; balkon.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2012
- Woonoppervlakte 28 m² (NEN2580)
- Woning wordt verwarmd middels stadsverwarming
- Actieve vereniging van eigenaren welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten bedragen € 64,00 per maand
- Erfpachtcanon vooruitbetaald t/m 31 december 2060
- Individuele (fietsen-)berging in de onderbouw
- Notariskeuze koper (mits in Amsterdam en conform Amsterdams Ringmodel)
- Oplevering in overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-01-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
28 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Banne Buiksloot

Banne Noord en Zuid zijn grotendeels in de jaren zestig en zeventig gebouwd. De straten zijn vernoemd naar scheepstypen, scheepsonderdelen en andere begrippen uit de scheepvaart. Banne Zuid had veel portiekflats, die inmiddels zijn vervangen door nieuwbouwwoningen. Daarvan is dertig procent sociale huur. Het centraal gelegen woongebied van Banne Noord en Zuid is groen en autoluw. Banne Oost ontstond in de jaren negentig. Hier dragen de straten namen van legendarische olympische sporters. De buurt bestaat overwegend uit eengezinswoningen. Op het Bezaanjachtplein - op de hoek van de IJdoornlaan - vind je het Banne Centrum, met woningen, winkels, een bibliotheek en een multifunctioneel Huis van de Wijk.

Kaart Bezaanjachtplein 121 1034CR Amsterdam, Banne Zuidoost

naar Bezaanjachtplein 121 1034CR Amsterdam, Banne Zuidoost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand