Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bezaanjachtplein 23 1034CR Amsterdam, Banne Zuidoost

Bewaar object

Omschrijving

Net afgewerkte studio van ca. 33 m2! Ideaal voor starters, studerende kinderen of te gebruiken als pied-à-terre! De studio is goed ingedeeld waardoor alle ruimte optimaal wordt benut. Bij binnenkomst valt meteen de fijne lichtval op. Dit komt doordat het appartement grenst aan de groene daktuin. Echt een fijne studio met industriële keuken en een ruime badkamer.

Indeling:
Begane grond: Centrale entree met brievenbussen en (video)intercom, lift, trappenhuis en gemeenschappelijke fietsenberging.

Derde verdieping: De brede centrale hal geeft toegang tot: de meterkasten, stadsverwarming units en de appartementen. Entree appartement: open keuken met berging voorzien van wasmachine aansluiting, badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. De lichte woon-/slaapkamer geeft toegang tot je eigen balkon en zicht op het gezellige gemeenschappelijke dakterras.

Locatie:
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het ondergelegen Winkelcentrum de Banne. Hier vindt u 2 supermarkten, bakker, groenteboer, vishandel maar ook winkels als de Primera en de Kruidvat. Het centrum van Amsterdam ligt op fietsafstand. Op zoek naar groen? Dan ligt het natuurgebied het Twiske op 5 minuten rijden. Sporten kan ook in de omgeving zo vindt u in de directe omgeving een sportschool, voetbalclub en tennisvelden. Uitvalswegen o.a. Ring A10 ligt om de hoek. Parkeren kan voor de deur. Openbaar vervoer is ook goed geregeld de bus vertrekt voor de deur en de pont naar CS ligt op nog geen 10 minuten fietsen. Parkeergelegenheid is er voldoende voor het complex.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2012
- Woonoppervlakte 33 m²
- Stadsverwarming
- Gezonde VVE
- Servicekosten: € 70,41 per maand
- Erfpachtcanon vooruitbetaald t/m 31 december 2060
- Eigen berging
- Gezamenlijke fietsenstalling
- Oplevering in overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-10-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
33 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Banne Buiksloot

Banne Noord en Zuid zijn grotendeels in de jaren zestig en zeventig gebouwd. De straten zijn vernoemd naar scheepstypen, scheepsonderdelen en andere begrippen uit de scheepvaart. Banne Zuid had veel portiekflats, die inmiddels zijn vervangen door nieuwbouwwoningen. Daarvan is dertig procent sociale huur. Het centraal gelegen woongebied van Banne Noord en Zuid is groen en autoluw. Banne Oost ontstond in de jaren negentig. Hier dragen de straten namen van legendarische olympische sporters. De buurt bestaat overwegend uit eengezinswoningen. Op het Bezaanjachtplein - op de hoek van de IJdoornlaan - vind je het Banne Centrum, met woningen, winkels, een bibliotheek en een multifunctioneel Huis van de Wijk.

Kaart Bezaanjachtplein 23 1034CR Amsterdam, Banne Zuidoost

naar Bezaanjachtplein 23 1034CR Amsterdam, Banne Zuidoost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand