Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bezaanjachtplein 269 1034CR Amsterdam, Banne Zuidoost

Huurprijs € 2.250 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Nu bij G7 van de Steege in de verhuur een winkel/praktijkruimte welke compleet is voorbereid als kapsalon. Wij zijn daarom ook specifiek op zoek naar een kandidaat welke zich hier als kapper wilt gaan vestigen. Het pand zit op een zeer gunstige locatie voor de grote winkel keten Lidl en Plus op de 1e verdieping.

Heeft u op dit moment een kapsalon en wilt u gaan uitbreiden? Of wilt u juist een kapsalon gaan beginnnen? Neem dan nu contact met ons op!


Het betreft een winkel/praktijkruimte ingericht als kapsalon met de volgende voorzieningen:

- Airco

- Systeem plafond

- Lichtspots

- Pantry

- Toiletten

- Alarm

- Glasvezel

- Mechanische ventilate

- (tegel) Vloer in gehele ruimte


Bestemming:
Winkel/praktijkruimte

Oppervlakte:
ca. 121 m˛

Bereikbaarheid:
De units zijn centraal gelegen in Amsterdam Noord, aan het Bezaanjachtplein. In de Banne is een compleet nieuw wijk- en winkelcentrum gerealiseerd, het Banne Centrum.
Met ruim 7500 m2 aan winkels en horeca voorziet het centrum de dagelijkse behoefte van de bewoners van de Banne. Van kleinere speciaalzaken tot grote ketens. Om in die behoefte verder te kunnen voorzien zijn er nog enkele winkelunits beschikbaar voor diverse ondernemers. Een uitgelezen kans voor u in een verzorgingsgebied met ca. 13.000 bewoners!

Indeling:
Mooie grote glazen winkelpui met glazen voordeur, winkel/praktijkruimte met tegelvloer in de gehele ruimte, in de ruimte is een muur geplaatst om diverse werkzaamheden te scheiden (er is een mogelijkheid deze in overleg te verwijderen). Achterin de ruimt is aan de rechterzijde een ruime pantry geplaatst met aparte ruimte met een toilet, aan de linkerzijde is nog een apart toilet aanwezig.

Parkeermogelijkheden:
Betaald parkeren in overdekte parkeergarage, eerste uur gratis vanwege de parkeerbijdrage.

Huurprijs:
€ 2.250,- per maand excl. BTW

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 325,- per maand excl BTW. Bij deze kosten is inbegrepen bijdrage winkeliersvereniging en promotiekosten.

Parkeerbijdrage winkeliers:
€ 100,83 per maand excl. BTW

Huurtermijn:
5+5 jaar

Aanvaarding/oplevering:
Direct

In het winkelcentrum zijn grote namen gevestigd als Kruidvat, Zeeman, Lidl, Plus, Dirkx Drogist, Primera, Slagerij Van de Raa, De lekkere Dingen Bakker, Kastino Kaas & Noten, Volendammer Vishandel Leliveld, Grandcafé Banne en Cafetaria De Banne, Tropistore, Mooijer's Mode, Banne Sports, Blaauw Fotokado&meer, Sterbloem, Adam & Eve Hair & Beauty en Mitra.
Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-12-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Banne Buiksloot

Banne Noord en Zuid zijn grotendeels in de jaren zestig en zeventig gebouwd. De straten zijn vernoemd naar scheepstypen, scheepsonderdelen en andere begrippen uit de scheepvaart. Banne Zuid had veel portiekflats, die inmiddels zijn vervangen door nieuwbouwwoningen. Daarvan is dertig procent sociale huur. Het centraal gelegen woongebied van Banne Noord en Zuid is groen en autoluw. Banne Oost ontstond in de jaren negentig. Hier dragen de straten namen van legendarische olympische sporters. De buurt bestaat overwegend uit eengezinswoningen. Op het Bezaanjachtplein - op de hoek van de IJdoornlaan - vind je het Banne Centrum, met woningen, winkels, een bibliotheek en een multifunctioneel Huis van de Wijk.

Kaart Bezaanjachtplein 269 1034CR Amsterdam, Banne Zuidoost

naar Bezaanjachtplein 269 1034CR Amsterdam, Banne Zuidoost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand