Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bezaanjachtplein 275 1034CR Amsterdam, Banne Zuidoost

Huurprijs € 2.200 per maand

Omschrijving

Nu in de verhuur, deze nette winkelruimte van ca. 180 m2, de ruimte beschikt over een pantry en toilet. De ruimte is momenteel nog gesplitst, de muur in het gehuurde zal wanneer de ruimte van 180 m2 in zijn geheel zal worden gehuurd, verwijderd worden door de eigenaar. De mogelijkheid bestaat de ruimte gesplitst de huren de oppervlaktes zijn dan 100 m2 of 80 m2.

April 2019 is de branchebescherming verlopen welke voorheen van kracht was, dit biedt weer extra mogelijkheden voor u als ondernemer!

De unit is centraal gelegen in Amsterdam Noord, aan het Bezaanjachtplein. In de Banne is een compleet nieuw wijk- en winkelcentrum gerealiseerd, het Banne Centrum.
Met ruim 7500 m2 aan winkels en horeca voorziet het centrum de dagelijkse behoefte van de bewoners van de Banne. Van kleinere speciaalzaken tot grote ketens. Een uitgelezen kans voor u in een verzorgingsgebied met ca. 13.000 bewoners!

In het winkelcentrum zijn grote namen gevestigd als Kruidvat, Zeeman, Lidl, Plus, Dirkx Drogist, Slagerij Van de Raa, De lekkere Dingen Bakker, Kastino Kaas & Noten, Volendammer Vishandel Leliveld, Grandcafé Banne en Cafetaria De Banne, Tropistore, Mooijer's Mode, Banne Sports en een kapsalon.

Indeling:
Entree, grote ruimte (180 m2) met aan de linker achterzijde een toilet en pantry.

Bestemming:
Winkelruimte

Te Koop:
Het pand is tevens te koop voor een bedrag van € 298.000,- k.k.

Bijzonderheden:
- Branchebescherming niet meer actief
- Pantry aanwezig
- Toilet aanwezig
- Internet aansluiting aanwezig
- Aansluiting ventilatie aanwezig
- Servicekosten: € 45,- p/m˛ p.j. excl. btw


Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-01-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Banne Buiksloot

Banne Noord en Zuid zijn grotendeels in de jaren zestig en zeventig gebouwd. De straten zijn vernoemd naar scheepstypen, scheepsonderdelen en andere begrippen uit de scheepvaart. Banne Zuid had veel portiekflats, die inmiddels zijn vervangen door nieuwbouwwoningen. Daarvan is dertig procent sociale huur. Het centraal gelegen woongebied van Banne Noord en Zuid is groen en autoluw. Banne Oost ontstond in de jaren negentig. Hier dragen de straten namen van legendarische olympische sporters. De buurt bestaat overwegend uit eengezinswoningen. Op het Bezaanjachtplein - op de hoek van de IJdoornlaan - vind je het Banne Centrum, met woningen, winkels, een bibliotheek en een multifunctioneel Huis van de Wijk.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder