Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bezuidenhoutseweg 339 A 2594AR Den Haag, Bezuidenhout-Oost

Huurprijs € 1.795 per maand

Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

BEZUIDENHOUTSEWEG 339 A, 2594 AR THE HAGUE
Nice fully furnished apartment on the 4th floor located in a good securend apartment building overlooking the Haagse Bos. It features: living/dining room, 2 bedrooms, kitchen, 1 toilet, 1 bathroom, terrace, parking place at the back of the building, storage and back-entrance.
Good location nearby public transport, Central Station, shops (at Theresiastraat) and all highways.

Lift or stairs to the 4th. floor: entrance, hall, living/dining room (appr. 7.10x4.85), modern semi-open kitchen with all appliances, 2 bedrooms at the back (appr. 3.85x3.35/3.50x2.90), spacious terrace (appr. 3.35x2.70) facing SO, new modern bathroom with bath, separate, shower, wash-basin, separate toilet with wash-baisin, laundry-room/storage-room.
New floors throughout the apartment. Storage in the basement.

Special notes:
- Rental price is included service costs, excl. gas, electricity, water and tv/internet
- Incl. secured parking place
- New bathroom
- No commission fee for tenant
- Double glazing and laminate flooring throughout
- Suitable for couple or single person only
- Freshly painted
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-11-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder