Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bezuidenhoutseweg 343 C 2594AR Den Haag, Bezuidenhout-Oost

Bouwjaar
1988
Woonoppervlakte
106 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

BEZUIDENHOUTSEWEG 343 C, 2594 AR THE HAGUE

Nice partly furnished apartment on the 3rd floor located in a good secured apartment building overlooking the Haagse Bos.
It features: Living/dining room, 2 bedrooms, kitchen, toilet, bathroom, balcony and a storage room in the basement of the building where also is located the entrance to the common bicycle storage.

Good location nearby public transport, Central Station, shops (at Theresiastraat) and all highways.

Closed entrance with videophone system, mailboxes and entrance to elevator or stairs to the 3rd. floor where the apartment is located:
entrance, hall, living/dining room (appr. 7.10x4.85), semi-open kitchen with build in appliances (induction cooker, dishwasher, fridge, freezer and combi microwave/oven), laundry-room/storage-room, 2 bedrooms at the back (appr. 3.85x3.35/3.50x2.90) with entrance to a spacious terrace (appr. 3.35x2.70) facing SO, seperate bathroom with floorheating, double washbasin and shower cabin and a separate toilet with wash-baisin.

Possibility to rent a private parking place on the premises for 100,- euro p.m.

Special notes:
-Rental price is included service costs, excl. gas, electricity, water and tv/internet
-Walls and ceiling freshly painted
-Double glazing and laminate flooring throughout
-No commission fee for tenant
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-02-2020
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder