Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bezuidenhoutseweg 474 A 2594BG 'S-Gravenhage, Marlot

Vraagprijs € 359.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1954
Woonoppervlakte
135 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

Bezuidenhoutseweg 474 a Den Haag Marlot

Aan de rand van de stand nabij uitvalswegen gelegen ruim bemeten dubbel bovenhuis met schuur.

In het rustige Marlot gelegen leuk dubbel bovenhuis van circa 135 m2 met vijf (slaap-)kamers, bergruimte separate schuur en woonkamer met nieuw geplaatste suite separatie. Deze ligging aan de rand van de stad biedt vele voordelen zoals een toegang tot de uitvalswegen richt alle grote steden, de voorzieningen in winkelcentrum Mariahoeve vlakbij. Het centrum van Den Haag, station en strand en duinen liggen tevens op 15 minuten fietsen.


Indeling: gezamenlijke voortuin, hoofdentree en halletje met meterkast en trap naar de eerste verdieping. Overloop met bergruimte, separate wc en trappenhuis. Zowel aan de voor- als achterzijde een slaapkamer. Eenvoudige doch originele Bruynzeel keuken naar ontwerp van Piet Zwart met toegang tot het balkon. Woonkamer met nieuw geplaatste suite separatie.

Eerste verdieping, Overloop met bergruimte. Badkamer met douchecabine, wastafelmeubel, wc en wasmachineaansluiting. In totaal heeft deze verdieping 3 goed formaat slaapkamers, met vaste kasten en veel bergruimte. Alle kamers hebben velux dakvensters. Bergvliering toegankelijk via luik.

Het appartement wordt geleverd zoals getoond dus inclusief de losse keukenapparatuur (koelkast, afwasmachine, gasfornuis en magnetron). De gordijnen, diverse kasten, traploper, audio en verlichting blijven achter.
Separate schuur afmeting 1.21 m. x 3.50 m.

Bijzonderheden:

- Geen actieve vve, wel ingeschreven in KVK.
- Bestemming wonen
- Woonoppervlak gemeten conform bbmi obv NEN 2580: 134,5 m2
- Inhoud circa: 460 m3
- Bouwjaar: 1954
- Gelegen op eeuwigdurend afgekochte erfpachtgrond.

Ondanks dat deze presentatie met grote zorg is samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventueel foutief opgegeven afmetingen, oppervlakten en overige data. De gegevens hebben uitsluitend een indicatief karakter. Koper wordt in de gelegenheid gesteld eventueel zelf nader onderzoek te (laten) uitvoeren.
U kunt deze presentatie beschouwen als een uitnodiging tot het doen van een aanbod.

Buise van Soest Makelaars behartigt in deze de belangen van de verkopende partij. Als koper heeft u eigen onderzoek plicht, neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-05-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's