Bickerswerf 58 1013KX AMSTERDAM, Westelijke eilanden

Bewaar object

Omschrijving

Een heerlijk luxe en uiterst verzorgd 4-kamerappartement van 115 m op de tweede verdieping in het appartementencomplex "De Bicker" met een fantastisch uitzicht op de haven, het Westerdok en het IJ.

Het gebouw heeft het aanzien van een historisch pakhuis door de schuine gevels en de houten wandafwerking. de Bickerswerf, gelegen op het Bickerseiland. Het Bickerseiland vormt tezamen met het Prinseneiland en het Realeneiland de Westelijke eilanden, n van de meest gewilde plekken van Amsterdam. Aan de voorzijde ligt het Westerdok, een van de breedste grachten van Amsterdam waar tal van mooie boten en woonarken liggen en waar je de mogelijkheid hebt om je eigen sloep neer te leggen. De Haarlemmerdijk, de Jordaan, de Prinsengracht het Westerpark en het Centraal Station bevinden zich op loopafstand.

Indeling:
Begane grond: Gemeenschappelijke entree met "binnenstraat" in een hoogwaardige afwerking. Van daaruit leidt een lift en/of trappenhuis naar de tweede verdieping. Op elke verdieping maken 2 appartementen gebruik van de lift. De wenteltrap bevindt zich in het lichthof met glazen overkapping.

Tweede verdieping: entree van het appartement bereikbaar. Ruime hal, separaat (zwevend) toilet met fontein. De verrassend ruime open keuken met kookeiland en inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser is modern en goed afgewerkt. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douchecabine, een wastafel en een toilet. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig waarvan 2 toegang hebben tot het ruime balkon. In de onderbouw is er een individuele (fietsen)berging en een gemeenschappelijke tuin met verschillende zitjes met veel privacy.

Vereniging van Eigenaren : De woning maakt deel uit van een actieve VvE, Totaal VvE Beheer. De maandelijkse servicekosten bedragen 207,- per maand. Deze kosten zijn o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering, verbruik elektra trappenhuis, liftkosten, schoonmaak en sparen voor toekomstig onderhoud.

Bijzonderheden:
- Luxe keuken met kookeiland en inbouwapparatuur;
- Het complex is gebouwd omstreeks 2003;
- Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de canon is afgekocht tot 1-4-2051;
- Berging van 8 m;
- De CV en de wasmachine zijn weggewerkt in kasten;
- De houten buitengevel is geheel vernieuwd in 2016;
- Op de vloer ligt een warme eikenhouten vloer;
- Onder in het complex is het heerlijk vertoeven bij restaurant Bickers a/d Werf;
- Toegang tot grote afgesloten binnentuin met veel privacy.


A fantastic, luxurious and extremely well-kept 4-room apartment of 115 m on the second floor in the apartment complex "De Bicker" with a fantastic view of the harbor, Westerdok and the IJ.

The building has the appearance of a historic warehouse by the sloping facades and the wooden wall finish. the Bickerswerf, located on the Bickerseiland. Together with the Prinseneiland and the Realeneiland, the Bickerseiland forms the Western islands, one of the most nice places in Amsterdam. At the front is the Westerdok, one of the widest canals of Amsterdam where many beautiful boats and houseboats are located and where you have the opportunity to lay down your own boat. The Haarlemmerdijk, the Jordaan, the Prinsengracht, Westerpark and the Central Station are within walking distance.

Layout:
Ground floor: Communal entrance with "interior street" in a high quality finish. From there, an elevator and /or staircase leads to the second floor. 2 apartments use the lift on each floor. The spiral staircase is located in the light court with glass roof.

Second floor: entrance of the apartment accessible. Spacious hall, separate (floating) toilet with fountain. The surprisingly spacious open kitchen with cooking island and built-in appliances such as a hob, extractor, fridge / freezer, microwave, dishwasher is modern and well finished. The bathroom has a bath, a shower cabin, a sink and a toilet. There are 3 bedrooms, 2 of which have access to the spacious balcony. In the basement there is an individual (bicycle) storage room and a communal garden with various seating areas with lots of privacy.

Owners Association: The property is part of an active VvE; Totaal VvE Beheer.
The monthly service costs are 207, - per month. These costs include a contribution for the building insurance, electricity use of the staircase, elevator costs, cleaning and savings for future maintenance.

Particularities:
- Luxury kitchen with island and appliances;
- The complex was built around 2003;
- Ground lease of the municipality of Amsterdam, the canon has been bought up to 1-4-2051;
- Storage of 8 m;
- The CV and the washing machine are concealed in cupboards;
- The wooden exterior facade has been completely renewed in 2016;
- On the floor is a warm oak floor;
- At the bottom of the complex you can relax at restaurant Bickers a /d Werf;
- Access to the large enclosed courtyard with lots of privacy.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-04-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
320 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Haarlemmerbuurt

De Haarlemmerbuurt is het deel van het centrum van Amsterdam tussen de Brouwersgracht, het stukje van het Singel naar het IJ, de Houtmankade en de Zoutkeetsgracht. Hierin liggen ook de Westelijke Eilanden en Wester- en IJdok. De Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk lopen als ader door dit deel van Amsterdam heen en ze bieden tegelijkertijd een belangrijk en gevarieerd winkelgebied dat populair is bij zowel bewoners als bezoekers. Kenmerkend voor deze buurt is de mix van wonen, werken, winkels en horeca. Rust in het centrum: de Westelijke Eilanden De Westelijke Eilanden bestaan uit de Planciusbuurt, Prinseneiland, Realeneiland en Bickerseiland. Het is een rustig woongebied midden in het centrum van Amsterdam, waar ook gewerkt wordt, vooral in de creatieve sector. De historische structuur is nog goed zichtbaar: er zijn nog werven en wonen doet men op de eilanden. Wonen in lofts aan het IJ Het relatief jonge Westerdokseiland is vooral een woongebied. Aan het begin van de 21e eeuw werden hier nieuwbouwwoningen en werkplekken opgeleverd. De ligging is fenomenaal; enerzijds is er het water van het Westerdok, met uitzicht op het Prinseneiland. Aan de andere zijde kijkt men uit over het IJ, met aan de rechterzijde het Centraal Station. Grootstedelijk en bijna New York-fhig. Enkele jaren geleden is aan de IJkant ook het IJdok opgetrokken. Hier vind je restaurants, andere horeca en kantoren. Het is tevens de plek waar het Paleis van Justitie zetelt.

Kaart Bickerswerf 58 1013KX AMSTERDAM, Westelijke eilanden

naar Bickerswerf 58 1013KX AMSTERDAM, Westelijke eilanden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand