Bickerswerf 80 1013KX Amsterdam, Westelijke eilanden

Bewaar object

Omschrijving

Heerlijk licht en ruim 4-kamerappartement gelegen op de vierde verdieping aan de Bickerswerf met uitzicht over het Westerdok. Het betreft een comfortabel appartement, gelijkvloers, bereikbaar per lift, ruime berging en met mogelijkheid tot eigen garageplaats in de onderbouw! Het appartementencomplex ‘de Bicker’ is in 2003 onder architectuur gebouwd.
Aan de achterzijde op het Westen is een breed balkon met middag- en avondzon en de VvE beschikt over een afgesloten gemeenschappelijke binnentuin.

Indeling:
Entree, lift naar vierde verdieping, eigen entree, hal met toilet en bergkast. Riante woonkamer aan de voorzijde met uitzicht over o.a. het Westerdok en de historische woonboten/schepen. De woonkamer is voorzien van een houten parketvloer.
In het midden van het appartement is een ruim opgezette keuken, voorzien van een ijskast, vriezer, afwasmachine, gaskookplaat, afzuigkap en oven. Hier is voldoende ruimte voor een kleine ontbijttafel. Aan de achterzijde zijn 2 ruime slaapkamers en een kleine slaapkamer. Tevens is hier de badkamer met ligbad, douche en wastafel. Alsmede een kast voor de wasmachine en de droger. De masterbedroom beschikt over een grote inbouwkast. Het balkon is bereikbaar via beide slaapkamers en kijkt uit over de binnentuinen. Door de west ligging is het er heerlijk aan het einde van de dag.
In de ondergelegen parkeergarage is een parkeerplaats gelegen en een ruime berging. De bijbehorende parkeerplaats is apart te koop voor € 50.000,- k.k.

Omgeving:
Gelegen in het centrum van Amsterdam op een historische locatie tussen het Westerdok en Prinseneiland. Het Bickerseiland en zijn omgeving kenmerkt zich door de fraaie monumentale panden en veel eigentijdse nieuwbouw. De eilanden verbinden elkaar met Amsterdamse bruggetjes en liggen op loopafstand van de Jordaan.
De bereikbaarheid is goed, het centraal station ligt om de hoek en de A10 west is bereikbaar via de S102 en S103.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 111 m², exclusief het balkon van 10 m² en de berging van 7,4 m², NEN2580 rapport beschikbaar;
- Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam en is vooruitbetaald tot 2051;
- Actieve VvE, de servicekosten bedragen € 218,15 per maand;
- Nieuwbouw uit 2003;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- In de woonkamer ligt een houtenparket vloer, in het overige gedeelte een linoleumvloer;
- Balkon op het westen;
- Parkeerplaats in ondergelegen garage, de vraagprijs hiervoor bedraagt € 50.000,- k.k.;
- Gemeenschappelijke binnentuin;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-01-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Haarlemmerbuurt

De Haarlemmerbuurt is het deel van het centrum van Amsterdam tussen de Brouwersgracht, het stukje van het Singel naar het IJ, de Houtmankade en de Zoutkeetsgracht. Hierin liggen ook de Westelijke Eilanden en Wester- en IJdok. De Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk lopen als ader door dit deel van Amsterdam heen en ze bieden tegelijkertijd een belangrijk en gevarieerd winkelgebied dat populair is bij zowel bewoners als bezoekers. Kenmerkend voor deze buurt is de mix van wonen, werken, winkels en horeca. Rust in het centrum: de Westelijke Eilanden De Westelijke Eilanden bestaan uit de Planciusbuurt, Prinseneiland, Realeneiland en Bickerseiland. Het is een rustig woongebied midden in het centrum van Amsterdam, waar ook gewerkt wordt, vooral in de creatieve sector. De historische structuur is nog goed zichtbaar: er zijn nog werven en wonen doet men ‘op’ de eilanden. Wonen in lofts aan het IJ Het relatief jonge Westerdokseiland is vooral een woongebied. Aan het begin van de 21e eeuw werden hier nieuwbouwwoningen en werkplekken opgeleverd. De ligging is fenomenaal; enerzijds is er het water van het Westerdok, met uitzicht op het Prinseneiland. Aan de andere zijde kijkt men uit over het IJ, met aan de rechterzijde het Centraal Station. Grootstedelijk en bijna New York-fähig. Enkele jaren geleden is aan de IJkant ook het IJdok opgetrokken. Hier vind je restaurants, andere horeca en kantoren. Het is tevens de plek waar het Paleis van Justitie zetelt.

Kaart Bickerswerf 80 1013KX Amsterdam, Westelijke eilanden

naar Bickerswerf 80 1013KX Amsterdam, Westelijke eilanden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand