Biesboschstraat 42 1 1078MV Amsterdam, Scheldebuurt Midden

Bewaar object

Omschrijving

Bijzonder courant ingedeeld appartement van 92 m (NVM NEN 2580), verdeeld over de woning op de eerste verdieping van ca. 82 m en zolderkamer van ca. 10 m. De lichte en goed onderhouden woning heeft een royale woonkamer met en-suite een zij-/slaapkamer, tweede slaapkamer en een balkon.

* See English translation below *

Indeling:
De eigen entree geeft toegang tot de woning op de eerste verdieping. Er is een centrale hal met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer en eetkamer over de volle diepte van de woning met aan de achterzijde openslaande deuren naar het balkon. Mooie open keuken in hoogglans wit en een grijs granieten aanrecht. Diverse inbouwapparatuur zoals, vaatwasser, combi-oven en koelkast met aparte vriezer. Aan de voorzijde is er middels en-suite glas-in-lood deuren verbinding met de slaapkamer. Er is ook een toegangsdeur vanuit de hal. Aan de achterzijde is de tweede slaapkamer. De badkamer ligt centraal in het appartement en heeft een ruime inloopdouche, wastafel, wasmachineaansluiting en toilet.
De gehele woning is voorzien van dubbel glas. Op de zolderverdieping is er een zolderkamer welke nu in gebruik is als bergruimte. Hier is stromend water en elektra dus dit biedt mogelijkheid om een ander gebruik te geven.

Omgeving:
De woning is gelegen op een van de leukste locaties van de Rivierenbuurt en op loopafstand van de Maasstraat en de Waalstraat.

Vooral de Maasstraat staat bekend om het uitgebreide aanbod van delicatessenwinkels en gezellige horecagelegenheden. Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van de levendige Pijp en Oud-Zuid.

Tevens een gunstige ligging voor de uitvalswegen A1, A2 en A4 via de afritten S110 en S109 aan de Ring A10. Op fietsafstand is het Amstelstation, RAI en Station Zuid.

Parkeren middels vergunning stelsel, per direct is er een parkeervergunning te krijgen.

Bijzonderheden:
Eigen entree vanaf de straat
Balkon
Zolderkamer op de zolderverdieping
Beschermd stadsgezicht
Erfpacht: Algemene bepalingen van 1994. De canon is afgekocht tot 2052
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief

Kijk voor meer informatie, brochure en plattegrond op onze site!

------------------------

Apartment with a particularly practical layout of 92 sqm (NVM NEN 2580), spread over the apartment on the first floor (approximately 82 sqm) and the attic room (approximately 10 sqm). The bright and well-kept apartment has a spacious living room with an adjacent side room / bedroom, a second bedroom and a balcony.

Layout:
The private entrance gives access to the apartment on the first floor. There is a central hall giving access to all rooms. A living room and dining room over the full depth of the property with doors opening onto the balcony at the rear. A beautiful open kitchen in high gloss white with a grey granite worktop. Various built-in appliances such as a dishwasher, a combination microwave oven and a fridge with separate freezer. At the front stained-glass sliding doors give access to the adjacent bedroom. This bedroom can also be accessed from the hall. At the rear the second bedroom. The bathroom in the middle of the apartment has a spacious walk-in shower, a washbasin, a toilet and connections for the washing machine.

The entire apartment has double glazing. On the top floor an attic room which is currently being used as a storage space. There is running water and electricity and thus the possibility of a different use.

Location:
The property is located on one of the nicest locations of the Rivieren area. Maasstraat and Waalstraat are within walking distance.

Especially Maasstraat is known for its extensive range of delicatessen shops and nice restaurants. The apartment is centrally located in relation to the lively De Pijp and Oud-Zuid areas.

Also conveniently located near the A1, A2 and A4 motorways from the A10 orbital motorway (exits S110 and S109). Within cycling distance of the Amstel Station, the RAI and Station Zuid.

Parking by licensing system. A parking permit immediately available.

Specifics:
Private entrance from the street
Balcony
Attic room on the top floor
Urban conservation area
Ground rent bought out until 2052. General provisions of 1994
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-05-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Scheldebuurt

De Scheldebuurt is een onderdeel van de Rivierenbuurt. Deze buurt ligt tussen de kantoren van de Zuidas en de oevers van de Amstel in. De buurt is erg in trek vanwege zijn rust en veel prettige openbare ruimtes. Een bekend complex aan de rand van dit buurtje is congrescentrum de Rai. De Scheldestraat is de meest bekende straat in deze buurt en tegelijk de verkeersader die vanuit het centrum via het Europaplein naar de ring A10 leidt. Toch is deze straat ondanks het verkeer heel gezellig dankzij winkels en horeca. Het deel vanaf de Amstelkade tot aan de Churchilllaan bestaat uit kleinere middenstand terwijl meer naar het Europaplein de duurdere horecazaken zitten.

Kaart Biesboschstraat 42 1 1078MV Amsterdam, Scheldebuurt Midden

naar Biesboschstraat 42 1 1078MV Amsterdam, Scheldebuurt Midden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand