Biesboschstraat 50 - II 1078MX AMSTERDAM, Scheldebuurt Midden

Huurprijs excl. € 1.750 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Nieuw appartement per 1 mei beschikbaar in de Biesboschstraat van Amsterdam!

In één van de mooie en rustige straten van de Rivierenbuurt ligt dit leuke twee slaapkamer appartement van maar liefst 72 m2 met een balkon en een berging.

De Biesboschstraat is een leuke, rustige straat met diverse voorzieningen. Op steenworp afstand van de Waal- en de Maasstraat met een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden. Daarnaast uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Diverse trams naar o.a. Amsterdam Zuid, Amstel Station en Station RAI zijn op een paar minuten fiets- loopafstand. Komende zomer zal de Noord/Zuidlijn, een metrolijn tussen Amsterdam Noord en Zuid, gaan rijden. Deze lijn heeft ook een station op het Scheldeplein.

Betaald parkeren middels een aan te vragen parkeervergunning bij de gemeente is eventueel mogelijk. De straat is geheel ontworpen in de kenmerkende Amsterdamse School-stijl.

Indeling van het appartement:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u op de tweede etage de entree naar de woning.
Via de hal treft u een separaat toilet met fontein, twee slaapkamers, een badkamer via één van de slaapkamers, ruime woonkamer en-suite en een halfopen keuken aan. De badkamer is voorzien van een inloopdouche alsmede een groot ligbad. De keuken is aan de achterzijde van het huis gesitueerd. De eetkamer heeft eveneens doormiddel van openslaande deuren toegang tot het balkon, via de en-suite komt u in de woonkamer gelegen aan de voorzijde van het appartement.

De berging is volledig gerenoveerd en gelegen op de vierde etage van het pand.

Let op: Deze woning is niet geschikt voor woningdelers.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

New apartment available from the 1th of May in the Biesboschstraat of Amsterdam!

In one of the beautiful and quiet streets of the Rivierenbuurt is this nice two bedroom apartment located of 72 m2 with a balcony and a storage room.
De Biesboschstraat is a nice, quiet street with various facilities. Nearby the Waal- and Maasstraat with a diversity of shops and restaurants. In addition, easily accessible by car and public transport. Various trams to Amsterdam Zuid, Amstel Station and Station RAI are within a few minutes walking distance. The North / South line, a metro line between Amsterdam North and South, will be running next summer. This line also has a station on the Scheldeplein.

Paid parking through a parking permit is possible. The street is entirely designed in the distinctive Amsterdam School style.

Layout of the apartment:
Through the common staircase you reach the entrance to the house on the second floor.
Through the hall you will find a separate toilet with fountain, two bedrooms, a bathroom through one of the bedrooms, spacious living room en-suite and a semi-open kitchen. The bathroom has a walk-in shower and a large bath. The kitchen is situated at the rear of the house. The dining room also has access to the balcony through French doors.

The storage room has been completely renovated and is located on the fourth floor of the building.

This property is not suitable for sharing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-04-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per 1-5-2018

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²
Inhoud
188 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Scheldebuurt

De Scheldebuurt is een onderdeel van de Rivierenbuurt. Deze buurt ligt tussen de kantoren van de Zuidas en de oevers van de Amstel in. De buurt is erg in trek vanwege zijn rust en veel prettige openbare ruimtes. Een bekend complex aan de rand van dit buurtje is congrescentrum de Rai. De Scheldestraat is de meest bekende straat in deze buurt en tegelijk de verkeersader die vanuit het centrum via het Europaplein naar de ring A10 leidt. Toch is deze straat ondanks het verkeer heel gezellig dankzij winkels en horeca. Het deel vanaf de Amstelkade tot aan de Churchilllaan bestaat uit kleinere middenstand terwijl meer naar het Europaplein de duurdere horecazaken zitten.

Kaart Biesboschstraat 50 - II 1078MX AMSTERDAM, Scheldebuurt Midden

naar Biesboschstraat 50 - II 1078MX AMSTERDAM, Scheldebuurt Midden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand