Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Biesboschstraat 56 I 1078MX Amsterdam, Scheldebuurt Midden

Bouwjaar
1929
Woonoppervlakte
76 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

** ENGLISH BELOW **

Fraai en licht 3-kamer appartement (ca. 76 m˛) met ruim balkon gelegen op de eerste verdieping in de Rivierenbuurt om de hoek van de levendige Maasstraat! Volledig High-end gerenoveerd.

De Biesboschstraat is een rustige straat gelegen in de Rivierenbuurt om de hoek van de dynamische Maasstraat met haar diverse delicatessezaken en horeca. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u daarnaast terecht bij de Albert Heijn.
De Rivierenbuurt gebouwd in de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw is een rustige en centraal gelegen buurt met alle voorzieningen binnen handbereik. Het fijne Beatrixpark, minstens net zo leuk maar een stuk rustiger dan het Vondelpark, ligt op loopafstand. De drukte is echter snel gevonden met De Pijp en Oud-Zuid om de hoek.
Ook het zakendistrict de Zuidas en station Zuid bereikt u binnen 10 minuten fietsen.
Tot slot is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Met de auto bereikt u binnen enkele minuten de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10). Met 5 minuten fietsen bent u bij Station-Rai met haar diverse bus, trein en tram verbindingen.

INDELING:
Entree op de eerste verdieping met hal met toegang tot alle ruimtes, separate w.c. en inbouwkast voor de wasmachine en droger. Ruime doorzon woonkamer met semi-open keuken v.v. diverse inbouw apparatuur van het merk ATAG (5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en ijskast). Aan achterzijde beschikt de woning over een diep balkon, bereikbaar vanaf de woonkamer. De ‘masterbedroom’ is gelegen aan de voorzijde en beschikt over 3 ruime raampartijen. De tweede slaapkamer welke momenteel in gebruik is als kastenkamer ligt aan de achterzijde. Badkamer voorzien van inloopdouche, separaat bad, wastafel en vloerverwarming. De kranen zijn inbouwkranen van Hot Bath. De gehele woning is voorzien van dimbare trimless inbouwpsots van Maretti.

BIJZONDERHEDEN:
- High-end gerenoveerd
- Diep Balkon
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 109,88
- Erfpacht € 572,76 per jaar tot 30-06-2052

--------------------------------------------------------------------

Beautiful and bright 2-bedroom apartment (76 m˛) with big balcony located on the first floor in the Rivierenbuurt right around the corner of the lively Maasstraat! High-end renovated!
The Biesboschstraat is a quiet street located in the Rivierenbuurt around the corner from the dynamic Maasstraat with its various delicacy shops and restaurants. For daily shopping you can also go to the Albert Heijn.
The Rivierenbuurt built in the 20s and 30s of the last century is a quiet and centrally located neighborhood with all facilities within easy access. The nice Beatrixpark, at least as nice but a lot more quiet than the Vondelpark, is within walking distance. However, the rush is easily found found with De Pijp and Oud-Zuid around the corner.
The Zuidas business district and South Station can also be reached within 10 minutes by bike.
Finally, the accessibility is excellent. By car you reach the exit roads within a few minutes with connection to the ring road (A2 and A10). With 5 minutes cycling you are at Station-Rai with its various bus, train and tram connections.

LAYOUT:
Shared entrance. Private entrance on the first floor with hall with access to all rooms, separate w.c. and built-in cupboard for washing machine and dryer. Spacious living room with semi-open kitchen with various built-in appliances from ATAG (5-burner gas cooker, extractor hood, oven, microwave, dishwasher and refrigerator). At the rear you have a deep balcony, accessible from the living room. The "master bedroom" is located at the front and has 3 large windows. The second bedroom which is currently being used as a closet room is at the rear. Bathroom with walk-in shower, separate bath, washbasin and underfloor heating. The taps are built-in taps from Hot Bath. The entire house is equipped with dimmable trimless built-in dots from Maretti.

Particularities:
- High-end renovated
- Deep balcony
- Active VvE, monthly contribution € 109,88
- Leasehold € 572,76 a year untill 30-06-2052
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-08-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Scheldebuurt

De Scheldebuurt is een onderdeel van de Rivierenbuurt. Deze buurt ligt tussen de kantoren van de Zuidas en de oevers van de Amstel in. De buurt is erg in trek vanwege zijn rust en veel prettige openbare ruimtes. Een bekend complex aan de rand van dit buurtje is congrescentrum de Rai. De Scheldestraat is de meest bekende straat in deze buurt en tegelijk de verkeersader die vanuit het centrum via het Europaplein naar de ring A10 leidt. Toch is deze straat ondanks het verkeer heel gezellig dankzij winkels en horeca. Het deel vanaf de Amstelkade tot aan de Churchilllaan bestaat uit kleinere middenstand terwijl meer naar het Europaplein de duurdere horecazaken zitten.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder