Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bijlmerdreef 1139 -1143 A 1103TT Amsterdam, G-buurt West

Huurprijs € 185 per m2/jaar

Omschrijving

LOCATIE
De bedrijfsruimte is gelegen aan de Bijlmerdreef 1139-1143 A. Recht tegenover het winkelcentrum Ganzenpoort en metrostation Ganzenhoef.

OBJECT
Het betreft een kantoorruimte op de begane grond. De ruimte is voorzien van systeemplafond (deels), toiletgroep en Cv-installatie.

BESTEMMING
De publiekrechtelijke bestemming is "gemengd-1", waarin is toegestaan: kantoren, bedrijven, en diverse vormen van dienstverlening. De gewenste bestemming is kantoor. Overig gebruik (ook horeca) is uitgesloten.

METRAGE
De verhuurbaar vloeroppervlakte bedraagt in totaal 260 m², units beschikbaar vanaf 85 m². Het is mogelijk de ruimtes gecombineerd te huren.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte is onder meer voorzien van:
• Cv-installatie;
• toiletgroep;
• pantry.

VERHUURNIVEAU
De ruimte wordt CASCO verhuurd.
Het onderhoud en/of vervanging van genoemde elementen is voor rekening van huurder.

PARKEERGELEGENHEID
Openbare parkeergelegenheid in de wijk.

BEREIKBAARHEID
Per auto;
Per OV.

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
In Overleg

AANVANGSHUURPRIJS
€ 185,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

HUURPRIJSBETALING:
Huur, eventuele servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per MAAND bij vooruitbetaling.

HUURTERMIJN:
5 jaar + 5 optiejaren, kortere huurperiodes zijn mogelijk bespreekbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen, ter grootte van een bedrag van minimaal drie maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 11,55 excl. BTW.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z.).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

INFORMATIE
Van der Linden Bedrijfsmakelaars
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel: 020-5 712 712
Vestigingen: Amsterdam, Almere, Lelystad, Haarlem, Dronten, Zwolle
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2017-01-13
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder