Bijlmerdreef 1263 1103TV Amsterdam, G-buurt West

Bewaar object

Omschrijving

TE KOOP: Bijlmerdreef 1263 te Amsterdam

Licht en ruim 4 kamer appartement van 130 m2 in het appartementencomplex De Ganzenhoef in Amsterdam Zuidoost. Het appartement heeft een ruime woonkamer, open keuken, drie slaapkamers en een badkamer. Deze buurt kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid, de winkels en de diverse voorzieningen in de nabijheid. Voor het appartementencomplex is het vrij parkeren, maar er bestaat de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de garage. 

INDELING
Via de smaakvolle entree bereikt u de liften om naar de verdieping van het appartement te gaan. Na de entree treft u het toilet en de deur naar de ruime, lichte woonkamer met balkon. Deze lichte woonkamer is voorzien van veel ramen en een laminaat vloer. De open keuken (2004) is voorzien van de nodige inbouwapparatuur zoals een combi-oven, vaatwasser, grote koelkast, vriezer, inductiekookplaat en een eiland met opbergruimte. 
In de woonkamer terft u de open trap die toegang geeft tot de 2e verdieping van het appartement. Op deze etage treft u 3 slaapkamers waarvan de master bedroom en 2 evenredige slaapkamers. Daarnaast is er een aparte wasruimte met aansluiting voor een wasmachine of droger.
De badkamer is voorzien van een ligbad/douche, toilet en wastafel. 

Het appartement heeft een eigen berging, welke gelegen is in de kelder van het complex. 
Parkeren is vrij, maar er bestaat de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de garage (ongeveer €120,- per maand)

LOCATIE
Op loopafstand vindt u winkels, terrasjes en de wekelijkse markt waar u verse produkten kunt kopen. Het openbaar vervoer is zeer nabij (metro en bus). Via metrostation Ganzenhoef bent u in 15 minuten in het centrum van Amsterdam en via station Bijlmer Arena of Duivendrecht bent u in 20 minuten op Luchthaven Schiphol. Tevens zijn de belangrijke hotspots van Amsterdam in de nabije omgeving; de Arena, Woonboulevard de Villa Arena, de Ziggo Dome, Mediamarkt, Bioscoop Pathe Arena, Ikea, AMC en recreatiegebied de Gaasperplas. De uitvalswegen (A1, A2, A9, A10) zijn gemakkelijk te bereiken en u kunt vrij parkeren rondom het complex. 

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het appartement is onderdeel van vereniging 'Ganzenhoef Bijlmerdreef 1245-1287' en bestaat uit 23 appartementen. Actieve en goed functionerende vereniging met een gezond saldo. 

BIJZONDERHEDEN
Bouwjaar 2004
Dubbel glas
Stadsverwarming
Erfpacht afgekocht tot 31-10-2051
Niet zelfbewoningclausule wordt toegepast
Oplevering kan snel


Heeft u interesse? Bel gerust met kantoor om een afspraak te maken.


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
____________________________________________________________________

FOR SALE: Bijlmerdreef 1263 in Amsterdam

Light and spacious 3-bedroom apartment of 130 m2 situated in the so called complex 'Ganzenhoef' in Amsterdam Zuidoost. The apartment has a spacious living room, open kitchen, 3 bedrooms and a bathroom. The neighbourhood has a very good connection to public transport, shopping center and oit has other amenities on your doorstep. Free parking in front of the door, possibility to rent a provate parking in the building. Costs approx. €120,- per month.

LAY OUT
Through the shared entrance and up with the elevator you will reach your private entrance. Right after the entrance you will find the toilet and the door to the spacious, bright living room with balcony. The wide living room has lots of windows and a laminate floor. The open kitchen (2004) comes with built-in appliances such as: combi-oven, dishwasher, fridge, freezer, electric stove and seperate island with lots of storage.
In the living room you will reach the open stairs to the second floor of the apartment. On this floor you will find 3 bedrooms (a master bedroom and 2 equal bedrooms). There is a seperate washing room with connection for a washer and dryer. 
The bathroom has a bath/shower, toilet and a sink.

The apartment has a private storage in the basement of the building.
Free parking in front of the door, possibility to rent a provate parking in the building (costs approx. €120,- per month).

LOCATION
On walking distance you will find shops, cafe's and the weekly market for fresh products. The public transport is nearby (metro and bus). Through metro station Ganzenhoef you will reach the center of Amsterdam in just 15 minutes. Station Bijlmer Arena or Duivendrecht takes you to the Airport Schiphol in just 20 minutes.
Some of the major hotspots of Amsterdam are just a stone away, such as: de Arena, Residential Boulevard Villa Arena, Ziggo Dome, Movietheater Arena, Ikea, Hospital AMC, etc. The highyway can by reached easily (A1, A2, A9, A10).

ASSOCIATION OF OWNERS
This apartment is part of the association 'Ganzenhoef Bijlmerdreef 1245-1287', comprising 23 apartments.  Active and well funded association with a healthy balance.

HIGHLIGHTS
Construction year 2004
Double glazing
District heating
Ground lease until 31-10-2051
Not self-occupancy clause (owner didnt lived in the apartment)
Delivery soon if needed


Are you interested in a viewing? Please contact our office to arrange an appointment.The Measurement instruction is based on the NEN2580. The Measurement instruction is meant to apply an unambiguous way of measuring the usage area of the home. The Measurement instruction doesn’t completely preclude differences in measure results, because of for example, interpretation differences, rounding or restriction during the measuring process.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-06-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Kaart Bijlmerdreef 1263 1103TV Amsterdam, G-buurt West

naar Bijlmerdreef 1263 1103TV Amsterdam, G-buurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand