Bijlmerdreef 1429 1103SC Amsterdam, Grunder/Koningshoef

Bewaar object
Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
118 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
494 m²

Omschrijving

* Ruime eengezinswoning van ca. 118 m * 4 slaapkamers * zonnige tuin van ca. 45 m *

In de jonge wijk in Amsterdam Nieuw Grunder bevindt zich in een rustig straatje deze ruime eengezinswoning van ca. 118 m. De woning heeft een zonnige tuin van ca. 45 m (met schuur) gelegen op het zuiden. De woning is zeer functioneel ingedeeld en beschikt over maar liefst 4 slaapkamers. Binnen 5 minuten ben je lopend bij metrostation Ganzenhoef en binnen 15 minuten sta je op Amsterdam Centraal Station. Kortom, de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. De auto kun je gratis parkeren voor de deur op de openbare weg.

Indeling
Begane grond, ruime hal met meterkast. Woonkeuken aan de voorzijde (geen keuken aanwezig), ruime kast onder de trap. Halletje met toilet en trap naar boven. Woonkamer aan de achterzijde met toegang tot de tuin gelegen op het zuiden. Tuin voorzien van schuur en achterom.
Eerste verdieping: 2 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel. Separaat toilet. Vaste trap naar de tweede verdieping.
Tweede verdieping: ruime berging met CV ketel en ruimte voor de wasmachine. 2 ruime slaapkamers.

Ligging:
Winkelcentrum Amsterdamse Poort ligt op fietsafstand en voor alle dagelijkse boodschappen kun je terecht in de diverse buurtwinkels, waaronder de geheel vernieuwde winkelstraat aan de Bijlmerdreef. En keer per week is er bij dit winkelcentrum ook markt.

Tegenover de woning is een basisschool gevestigd, middelbaar onderwijs en beroepsonderwijs is op korte afstand beschikbaar. Binnen 5 minuten ben je bij een metrostation. Stadsbus 47 stopt voor de deur en brengt je binnen 10 minuten naar station Bijlmer/Arena.

Kenmerken:
- Voormalig huurwoning
- Er is een zelfbewoningsclausule van toepassing, koper dient de woning zelf te gaan bewonen
- De kosten voor het inmeten van het perceel door het Kadaster zijn voor rekening van koper
- Verwarming en warm water voorziening door Cv-ketel
- Erfpachtcanon is afgekocht t/m 16 juli 2056
- Vaste projectnotaris Actus notarissen
- Eigenaar is geen bewoner geweest
- Oplevering kan spoedig

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren je een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die je begeleidt bij het aankoopproces. Indien je specifieke wensen hebt omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-02-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
118 m²
Perceeloppervlakte
494 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als de klusflat, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.