Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bijlmerdreef 340 1102AC Amsterdam, F-buurt

Bewaar object
Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
131 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Ruime vierkamer hoekportiekflat op de derde verdieping met loggia en box/berging, alsmede twee parkeerplaatsen.

*** English text below ***

Een uitzonderlijk, uniek, ruim en licht, goed onderhouden 4-kamer (voorheen 5-kamers) hoekappartement van 130 m2, gelegen op de derde verdieping, voorzien van lift, twee parkeerplaatsen, loggia en box/berging. Aan drie zijden ramen en een heerlijk vrij uitzicht op o.a. de Bijlmerdreef, het Anton de Komplein en het Martin Ennalsplein en –straat.
Op korte loopafstand van winkelcentrum Amsterdamse Poort en Arena Boulevard met o.a. Ziggodome, mega bioscoop Pathé en de Johan Cruyff Arena en diverse busverbindingen, alsmede het NS-station Bijlmer Arena met trein, bus en metro. Daarnaast ook het Nelson Mandelapark, het Bijlmer Parktheater, sportcentrum, Stadsdeelkantoor en de markt. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de Ringweg A-10 of de A-9 en op alle belangrijke wegen in en rond Amsterdam.

Kenmerken:
-Twee parkeerplaatsen één (1) overdekte parkeerplaats aan het binnenterrein en tweede parkeerplaats in de parkeergarage, beide met lift bereikbaar.
-Door hoekligging aan drie zijden van het appartement ramen en fraai vrij uitzicht, op o.a. de Bijlmerdreef, het Anton de Komplein, het Martin Ennalsplein en –straat.
-Luxe Bruijnzeel keuken met uitgebreide Siemens inbouwapparatuur.
-Luxe badkamer met o.a. grote stoom-/douchecabine en 2e wandcloset, afzonderlijke toiletruimte met wandcloset.
-De woning is voorzien van lichte laminaatvloeren.
-Gemeenschappelijk terras.
-Indien gewenst is een deel van de inboedel tegen een vergoeding ter overname.

*** English text ***
Spacious four-room corner porch apartment on the third floor with loggia and box / storage room, as well as two parking spaces.

An exceptional, unique, spacious and bright, well-maintained 4-room (formerly 5-room) corner apartment of 130 m2, located on the third floor, equipped with an elevator, two parking spaces, loggia and box / storage room. Windows on three sides and a wonderful unobstructed view of, among others, the Bijlmerdreef, the Anton de Komplein and the Martin Ennalsplein and street.
A short walk from the Amsterdamse Poort shopping center and Arena Boulevard with amongst other Ziggodome, mega cinema Pathé and the Johan Cruyff Arena and various bus connections, as well as the Bijlmer Arena train station with train, bus and metro. In addition, the Nelson Mandela Park, the Bijlmer Park Theater, sports center, Stadsdeelkantoor and the market. By car you are within a few minutes on the A-10 or A-9 ring roads and on all major roads in and around Amsterdam.

Characteristics:
-Two parking spaces one (1) covered parking space in the inner area and second parking space in the parking garage, both accessible by elevator.
- Through corner location on three sides of the apartment windows and beautiful unobstructed views, including the Bijlmerdreef, Anton de Komplein, Martin Ennalsplein and street.
-Luxe Bruijnzeel kitchen with extensive Siemens appliances.
-Luxe bathroom with large steam / shower cabin and 2nd toilet.
-The house is equipped with light laminate floors.
-Common terrace.
-If desired, part of the household can be taken over for a small amountLees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-03-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
131 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
360 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.