Bijlmerdreef 366 C 1102AC Amsterdam, F-buurt

Bewaar object

Omschrijving

Deze multifunctionele ruimte is gelegen aan de Bijlmerdreef en kenmerkt zich, zowel aan de voor- als achterzijde, door een prettige lichtinval. Met de fraaie hoogte, uitstekende parkeervoorzieningen en winkelcentrum 'Amsterdamse Poort' op loopafstand is het een uitstekende plek om kantoor te houden of een praktijk te voeren. Daarbij zijn alle commerciële ruimtes gelegen aan een gemeenschappelijke binnentuin aan de achterzijde van het complex.

BEREIKBAARHEID
Het object is uitstekend bereikbaar per auto via de Gooiseweg (s112), Rijksweg A9 en Ringweg A10. Ook per openbaar vervoer is het complex goed te bereiken door de aanwezigheid van treinstation 'Bijlmer Arena' op loopafstand. Daarbij ligt het object aan bushalte 'Anton de Komplein' alwaar diverse buslijnen zijn aangesloten.

VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte is totaal ca. 72 m˛ v.v.o.

BESTEMMING
Conform het bestemmingsplan geldt de bestemming "gemengd-1" en derhalve is de ruimte geschikt te worden gebruikt ten behoeve van maatschappelijke voorzieningen, kantoren en dienstverlening. Horeca en detailhandel is niet toegestaan. Aanvullende informatie kunt u opvragen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt casco verhuurd en opgeleverd inclusief pantry, toilet en cv-installatie.

HUURPRIJS
De kantoorruimte wordt aangeboden voor een richtprijs van € 1.000,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 45,- per maand excl. BTW. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers voor gas, water en elektra.

PARKEREN
Het is mogelijk een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage te huren. De huurprijs bedraagt € 60,50 excl. BTW per maand (incl. servicekosten).

OPLEVERING
In nader overleg.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

DISCLAIMER
Deze informatie is gebaseerd op materiaal waarvan Kuijs Reinder Kakes v.o.f. van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel Kuijs Reinder Kakes v.o.f. bij de samenstelling hiervan de nodige zorgvuldigheid heeft betracht, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. Kuijs Reinder Kakes v.o.f. sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-06-2018
Status
Verhuurd

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Bijlmerdreef 366 C 1102AC Amsterdam, F-buurt

naar Bijlmerdreef 366 C 1102AC Amsterdam, F-buurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand