Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bijlmerdreef 743 1103TA Amsterdam, G-buurt West

Bewaar object
Bouwjaar
1996
Woonoppervlakte
118 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

Deze woning doet mee aan de NVM open huizenroute van 6 oktober van 11.00 tot 15.00 uur. U hoeft geen afspraak te maken. Graag verwelkomen wij u dan.

Woonoppervlakte : circa 118 m²
Bouwjaar : 1995
Balkonligging : zuidoost
Aantal kamers : 5
Aantal slaapkamers : 4
Servicekosten : € 75,-- per maand

Dit ruime, lichte vijfkamer maisonnette ligt op de 2de en 3de verdieping, tevens hoogste, van het appartementencomplex. Via een eigen entree komt u op de 2de verdieping. Daar treft u aan de woonkamer met keuken en een riant terras. Via de derde verdieping komt bij de vierde verdieping. Middels een dakkapel is daar een riante slaapkamer gemaakt met veel lichtinval. De buurt ziet er verzorgd uit en winkels (winkelcentrum Amsterdams Poort en Ganzenhoef), scholen, het AMC, openbaar vervoer (bus, metro, trein) en uitvalswegen (A1, A2, A4, A9 en A10) liggen zeer centraal ten opzichte van dit appartement. Op luttele fietsminuten liggen diverse recreatiegebieden zoals “De Hoge Dijk", "De Gaasperplas”, "De Ouderkerkerplas" en het pittoreske Abcoude. Het centrum van Amsterdam is met de metro zeer goed te bereiken!

Indeling en details
Begane grond: entree, hal en inpandige berging
Tweede verdieping: overloop, woonkamer, gesloten keuken voorzien van inductie kookplaat, oven en afzuigkap. Tevens ligt er aan de achterzijde een ruin balkon op het ZuidOosten.
Derde verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer voorzien van douche, WMA, wastafel en wandcloset
Vierde verdieping: ruime slaapkamer met dakkapel

Overige gegevens
Berging : eigen berging
Verwarming : stadsverwarming
Warmwater : centraal via de stadsverwarming
Isolatie : dubbel glas
Erfpacht : vooruitbetaald tot 1 oktober 2045
Servicekosten : circa € 75,-- per maand

Bijzonderheden
- ruime woning met 4 slaapkamers
- afgekochte erfpacht

Oplevering
in overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-10-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
118 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.