Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bijlmerdreef 877 1103TC Amsterdam, Bijlmer-Oost (E, G, K)

Bewaar object

Omschrijving

Woonoppervlakte : circa 98 m²
Bouwjaar : 1995
Balkonligging : zuidoost
Aantal kamers : 5
Aantal slaapkamers : 4
Servicekosten : € 78,-- per maand

Dit ruime, lichte vijfkamer maisonnette ligt op de 2de en 3de verdieping, tevens hoogste, van het appartementencomplex. Via een eigen entree komt u op de 2de verdieping waar de 4 slaapkamers zijn alsmede de badkamer. Via de trap komt u vervolgens op de 3de verdieping met de woonruimte, keuken en balkon. In het souterrain is een ruime eigen berging en de meterkast. De buurt ziet er verzorgd uit en winkels (winkelcentrum Amsterdams Poosrt en Ganzenhoef), scholen, het AMC, openbaar vervoer (bus, metro, trein) en uitvalswegen (A1, A2, A4, A9 en A10) liggen zeer centraal ten opzichte van dit appartement. Op luttele fietsminuten liggen diverse recreatiegebieden zoals “De Hoge Dijk", "De Gaasperplas”, "De Ouderkerkerplas" en het pittoreske Abcoude. Het centrum van Amsterdam is met de metro zeer goed te bereiken!

Indeling en details
Begane grond: entree, hal
Tweede verdieping: overloop, 4 slaapkamers, badkamer voorzien van douche, wastafel, WC en wasmachine aansluiting;
Derde verdieping: ruime lichte woonkamer, WC met fonteintje, semi open keuken voorzien van keramische kookplaat, oven en afzuigkap, balkon.

Overige gegevens
Berging : eigen berging
Verwarming : stadsverwarming
Warmwater : centraal via de stadsverwarming
Isolatie : dubbel glas
Erfpacht : vooruitbetaald tot 1 oktober 2045
Servicekosten : circa € 78,-- per maand

Bijzonderheden
- ruime woning met 4 slaapkamers
- afgekochte erfpacht

Gegevens VVE
Ter inzage
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-05-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
98 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Kaart Bijlmerdreef 877 1103TC Amsterdam, Bijlmer-Oost (E, G, K)

naar Bijlmerdreef 877 1103TC Amsterdam, Bijlmer-Oost (E, G, K)
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand