Bijlmerdreef 943 1103TW Amsterdam, G-buurt West

Bewaar object

Omschrijving

Buitenkans!! 4-kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 84 m² en een eigen parkeerplaats.

Royaal appartement gelegen in een modern appartementencomplex (bouwjaar circa 2004) voorzien een beveiligde afgesloten entree, lift en een eigen parkeerplaats in een afgesloten garage. In de nabijheid zijn diverse winkels (winkelcentrum Ganzenpoort), scholen, openbaar vervoer (metrostation Ganzenhoef) en sportscholen gesitueerd. Het appartement is ideaal voor een gezin met kinderen. Aan de zuidzijde is er een prachtig terras waar u van de zon kunt genieten. Het woonkamer is voorzien van een tegelvloer. Er is een stadsverwarming voor verwarming en warm water.

Indeling:

Een centrale afgesloten entree met lift brengt u naar de tweede verdieping. Via de entree komt u in de hal met aan beide kanten een ruime slaapkamer. Het toilet is tevens via de hal bereikbaar. De woonkamer met open keuken ligt aan de voorzijde. Naast de woonkamer is de derde slaapkamer gelegen. Er is een inpandige berging met de wasmachine-aansluiting. De badkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer en voorzien van een wastafel en ligbad.

Er is een heerlijk terras bij de voordeur.

In de onderbouw bevindt zich de berging en de mechanische parkeerplaats.

Kortom, een bezichtiging waard!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2004;
- Woonoppervlakte circa 84 m² (conform NEN 2580);
- Servicekosten circa EUR 165,-- per maand, inclusief parkeerplaats en berging;
- 3 slaapkamers;
- Volledig dubbel glas;
- Volledige isolatie;
- Erfpacht vooruitbetaald tot 15-04-2053;
- Lift;
- Berging in de onderbouw;
- Eigen mechanische parkeerplaats in de garage;
- Oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-05-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Kaart Bijlmerdreef 943 1103TW Amsterdam, G-buurt West

naar Bijlmerdreef 943 1103TW Amsterdam, G-buurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand