Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bilderdijkkade 101 - 1 1053VM Amsterdam, Da Costabuurt Zuid

Bouwjaar
1888
Woonoppervlakte
36 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Wonen aan een gracht in Amsterdam! Een pareltje van een appartement in de leukste buurt van Amsterdam, Oud West, met vrij uitzicht over het water!

* English text: see below *

Aan de Bilderdijkkade ligt dit moderne en instapklare appartement op de eerste etage. Drie grote ramen aan de voorzijde geven een vrij en goed uitzicht over het water. Geen directe overburen dus.

Op eigen grond!

Interne renovatie in 2016 met onder andere een unieke en zeer efficiënte ruime kastenwand, die doorloopt in de keuken (met diverse inbouw apparatuur).

Kenmerken en bijzonderheden
Eigen grond
Interne renovatie in 2016
Instap klaar – verhuizen maar
Zeer licht en modern
Vernieuwde fundering in 2006
Badkamer met ligbad
Dubbel glas
Houten vloer
Moderne keuken
Veel bergruimte in kastenwanden

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de entree van de woning op de eerste verdieping met directe toegang tot het appartement. Aan de voorzijde het woongedeelte met het uitzicht over de gracht. In het midden van de woning is de luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een ingenieus kastensysteem voor een extra werkplek/eetplek.
Het slaapgedeelte is aan de achterzijde en eventueel af te sluiten van het woongedeelte. Aansluitend de badkamer met ligbad, wastafel en zwevend toilet. Tevens is hier de opstelling voor de wasmachine en een kastenwand.

Woonoppervlakte
Het woonoppervlak bedraagt 36 m˛.

Vereniging van eigenaren
De actieve en gezonde vereniging van eigenaren wordt beheerd door een professionele beheerder. De servicekosten bedragen momenteel voor dit appartement € 83,- per maand.

Locatie
De locatie is perfect. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik. De populaire Hallen met haar horeca is om de hoek en het centrum van Amsterdam is op enkele fietsminuten afstand. In de directe omgeving is de Bilderdijkstraat, die ook met de dag mooier, hipper en veelzijdiger wordt. Diverse leuke winkelstraten, restaurantjes en cafeetjes zijn op loopafstanden bereikbaar. De Ten Kate Markt staat 6 dagen per week voor al je dagelijkse boodschappen en op de fiets naar het Centraal Station is prima te doen.

Bereikbaarheid
Het appartement is uitstekend per auto bereikbaar.
Het openbaar vervoer is op loopafstand en op de fiets ben je met 10 minuten op het Centraal Station.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak, kunt u contact opnemen met ons kantoor.

******

Living on a canal in Amsterdam! A beautiful apartment in the nicest neighborhood of Amsterdam, Oud West, with an unobstructed view of the water!

This modern and ready-to-live-in apartment is located on the Bilderdijkkade on the first floor. Three large windows at the front give an unobstructed and good view over the water.

On own ground!

Internal renovation in 2016 with, among other things, a unique and highly efficient spacious cupboard wall that continues into the kitchen (with various built-in appliances).

Features and specifics:
Own ground
Internal renovation in 2016
Entry ready - just move
Very light and modern
Renewed foundation in 2006
Bathroom with bathtub
Double glass
Wooden floor
Modern kitchen
Lots of storage space in cupboard walls

Layout
Through the common staircase you reach the entrance of the apartment on the first floor with direct access to the apartment. At the front the living area with the view over the canal. In the middle of the house is the luxurious open kitchen with various built-in appliances and an ingenious cupboard system for an extra workplace / dining area.
The sleeping area is at the rear and may be closed off from the living area. Then the bathroom with bath, sink and toilet. Here is also the setup for the washing machine and a cupboard wall.

Living area
The living space is 36 m˛.

Owners Association
The active and healthy association of owners is managed by a professional manager. The service costs for this apartment are currently € 83 per month.

Location
The location is perfect. Everything you need is within reach. The popular Hallen with its restaurants is around the corner and the center of Amsterdam is a few minutes' bike ride away. In the immediate vicinity is the Bilderdijkstraat, which is becoming more beautiful, hipper and more attractive every day. Various nice shopping streets, restaurants and cafes are within walking distance. The Ten Kate Market stands for all your daily shopping 6 days a week and you can easily cycle to Central Station.

Accessibility
The apartment is easily accessible by car.
Public transport is within walking distance and you can reach Central Station in 10 minutes by bike.

This registration has been compiled with care; however, the information provided is indicative and no rights can be derived from it. For more information or to make a viewing appointment, please contact our office.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-12-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1888

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
36 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Van Lennepbuurt

De Van Lennepbuurt is een buurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar de Van Lennepstraat, die zijn naam dankt aan schrijver en politicus Jacob van Lennep. De buurt ligt tussen de Kinkerstraat, Singelgracht, het Jacob van Lennepkanaal en de Kostverlorenvaart.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder