Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bilderdijkkade 19 A2 1053VB Amsterdam, Da Costabuurt Noord

Bouwjaar
1905
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Centraal gelegen in het gezellige Oud-West, nabij De Hallen op loopafstand van de Jordaan, bieden wij dit ruime 3 kamer appartement (2 slaapkamers) aan, gelegen op de tweede etage met balkon aan de achterzijde en Frans balkon aan de voorzijde met fraai uitzicht over de gracht.

Indeling: Centrale entree. Trap naar overloop tweede verdieping met entree in de ruime woonkamer van het appartement. Aan de voorzijde een slaapkamer en aan de achterzijde de tweede slaapkamer. De keuken is voorzien van een gasfornuis met oven, koelkast met vriesgedeelte, wasmachine. Separate douche en separaat toilet.

Het appartement is gelegen op een goede centrale locatie, op loopafstand van De Hallen en gezellige Jordaan met diverse winkels en horecagelegenheden. Ook diverse openbaar vervoermogelijkheden zijn op loopafstand.

In zijn geheel een heerlijk ruim appartement.

VLOEROPPERVLAK
Circa 80 m2 GBO, geen NEN 2580 meting beschikbaar.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend per eigen vervoer via de afritten van de ringweg A10 S106 (Surinameplein) en per openbaar vervoer via de diverse tramverbindingen in de directe omgeving; De Clercqstraat, Bilderdijkstraat en Kinkerstraat.

PARKEREN
Betaald parkeren is mogelijk langs de openbare weg. Een parkeervergunning kan worden aangevraagd, geschatte wachttijd is twee maanden.

HUURPRIJS
1.500,- per maand exclusief gas, water en licht.

SERVICEKOSTEN
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Huurder dient zelf rechtstreekse contracten te sluiten met de leveranciers van de nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
Maximaal 1 jaar.

AANVAARDING
In huidige staat.

VOORZIENINGEN
- Keuken met gasoven en koel/vries combinatie;
- HR CV installatie uit 2019;
- Vloerbedekking;
- Dubbele beglazing;
- Douche separaat;
- Toilet separaat;
- Balkon aan de achterzijde.

BETALINGEN
Per maand vooruit.


ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een waarborgsom te voldoen ter grootte van minimaal 2 maanden huur.

BIJZONDERHEDEN
De ruimte wordt aangeboden onder het uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring verhuurder.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

ADMINISTRATIEKOSTEN
Niet van toepassing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-02-2020
Status
In onderhandeling
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
210 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Da Costabuurt

De Da Costabuurt is een typisch Amsterdamse woonbuurt. Het Da Costaplein, met bewonersactiviteiten van Da Costa & Co, is een centraal punt in de buurt. Het actieve karakter van de buurtbewoners vertaalt zich in een grote mate van zelfredzaamheid en eigen initiatief. In de Da Costastraat is bijvoorbeeld een speelstraat gekomen, die wordt onderhouden door de buurtbewoners. De buurt heeft veel autochtone bewoners, kleine huizen, veel fietsen, weinig gezinnen en relatief weinig jonge tweeverdieners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder