Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bilderdijkkade 50 B- 1 1053VN Amsterdam, Bellamybuurt Zuid

Vraagprijs € 325.000 

Bewaar object
Bouwjaar
2018
Woonoppervlakte
42 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Ideaal startersappartement in het bruisende deel van Amsterdam Oud West, gelegen om de hoek van de populaire Hallen. Het appartement is gebouwd in 2018 en voldoet aan alle moderne eisen.

Kom snel kijken en ervaar het gemak van dit prachtige appartement met vloerverwarming, warmtepomp en een plafondhoogte van 3,20 meter hoog.

Stadsdeel Oud West leeft als nooit te voren. Gezellige barretjes, koffiecorners en restaurants zijn binnen handbereik, het openbaar vervoer is prima en het is op fietsafstand van het Westerpark en de Jordaan. Dankzij deze voorzieningen kunt u optimaal genieten van de cultuur in de bruisende stad.

Dit appartement ligt op de begane grond van een net gerealiseerd appartementencomplex aan de Bilderdijkkade. Het uitzicht over het water zorgt voor een elke dag wisselend beeld.

Indeling:
Entree, woonkamer v.v. schuifpui naar de straat alwaar een leuk zitje geplaatst kan worden. Open casco keuken, toilet met fontein, meterkast, wasruimte, doorloop naar de slaapkamer met badkamer v.v. douche en wastafel.

In de kelder bevindt zich een berging.

Tevens is er een mogelijkheid om een parkeerplek in de kelder erbij te kopen, de vraagprijs is: € 70.000,-- k.k.
Erfpacht voor deze parkeerplek is € 40,-- per jaar (10 jaar vast) en de servicekosten voor deze parkeerplek zijn € 23,-- per maand.

Algemeen:
- Erfpachtcanon is € 991,-- per jaar, welke 10 jaar vast is tot 2027 (erfpachtgever is Gemeente Amsterdam).
- De servicekosten bedragen € 47,71 per maand.
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: eigen bewoning.
- Goed geďsoleerd appartement geheel voorzien van vloerverwarming.
- Verkoper behoudt zich, bij interesse van meerdere partijen, het recht van gunning voor.
- Oplevering kan snel.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in
meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-01-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
42 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.