Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bilderdijkkade 70 4- A 1053VN Amsterdam, Bellamybuurt Zuid

Bewaar object
Bouwjaar
1895
Woonoppervlakte
32 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Gerenoveerd en zeer efficiënt ingedeeld twee-kamerappartement van 32m² met dakterras van 15m², gelegen op eigen grond, in het gewilde Oud-West, om de hoek van De Hallen.

Het pand is in 2012 geheel vernieuwbouwd en is onder andere voorzien van een nieuwe fundering, nieuw dak, nieuwe leidingen (water/elektra/riool) en de voorgevel is gereinigd en opnieuw gevoegd.

*ENGLISH TEXT BELOW

INDELING
Het appartement is gelegen op de vierde verdieping, aan de achterzijde van het pand. De badkamer, voorzien van vloerverwarming, heeft een inloopdouche, wastafel, handdoekradiator en zwevend toilet.
Lichte woonkamer met open keuken. De keuken met granieten aanrechtblad is voorzien van o.a. een wasmachine, oven/magnetron, vaatwasser en 4-pits gaskookplaat. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kledingkast. Door het gehele appartement ligt een prachtige eikenhouten vloer.
Last but not least: het zeer riante privé-dakterras!

LOCATIE
Het appartement is gelegen in hip and happening Oud-West, om de hoek van de Hallen. Zodra men de deur uitloopt, treft men de bekende koffiebar Lot Sixty One, maar ook sapjeswinkel Vitamine Store, lunchrestaurant Anne & Max en fijne restaurants zoals Panache, Spaghetteria en ga zo maar door. Voor de dagelijkse boodschappen is de Albert Heijn aan de andere kant van de kade gelegen en natuurlijk niet te vergeten de Ten Katemarkt.
Vanuit de woning is men ook zo de stad uit. Het openbaar vervoer is goed geregeld, op loopafstand bevinden zich diverse trams en bussen.

BIJZONDERHEDEN
Nieuwe fundering;
Actieve en financieel gezonde VvE met professionele beheerder;
De servicekosten bedragen € 50,- per maand;
Gelegen op eigen grond;
Privé dakterras;
Oplevering in overleg.

*ENGLISH
Renovated 32m² two-room apartment with very efficient layout and 15m² rooftop terrace. The apartment is freehold property situated in the popular Oud-West district, around the corner from De Hallen.

The building was fully renovated in 2012, including a new foundation, new roof, and new utilities (water/power/drains). The façade was cleaned and new grouting applied.

LAYOUT
The apartment is situated to the back of the building on the fourth floor. The bathroom with floor heating features a walk-in shower, washbasin, towel radiator, and wall-mounted toilet. Light-filled living room with open-plan kitchen. The kitchen with granite countertop is equipped with a washing machine, oven/microwave, dishwasher, and four-burner gas stove, among other things. The bedroom can easily accommodate a double bed and wardrobe. A beautiful oak floor runs throughout the apartment. And last but not least: the very spacious private rooftop terrace!

LOCATION
The apartment is located in the hip and happening Oud-West district, around the corner from De Hallen. Step outside the building to find the popular coffee bar Lot Sixty One, as well as the Vitamine Store juice bar, lunch restaurant Anne & Max, and excellent restaurants including Panache, Spaghetteria, and more. The Albert Heijn supermarket for day-to-day groceries is across the water, as well as the Ten Katemarkt. Exit roads from the city are easily accessible, and several tram and bus lines have stops nearby.

DETAILS
- New foundation;
- Active, financially healthy homeowners’ association with professional manager;
- The service fee is € 50,- per month;
- Freehold property;
- Private rooftop terrace;
- Delivery by mutual agreement.


DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-02-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1895

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
32 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.