Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bilderdijkstraat 102 3 1053KX Amsterdam, Da Costabuurt Noord

Vraagprijs € 429.000 

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
59 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Goed ingedeeld drie kamer appartement van 59 m2 op een toplocatie in het gewilde stadsdeel Oud-West. Dit volledig gerenoveerd appartement beschikt over een royale woonkamer met een nog te plaatsen keuken, twee goed bemeten slaapkamers én twee balkons.

INDELING
Gemeenschappelijk entree en trappenhuis naar de derde verdieping. Royale woonkamer met frans balkon aan de voorzijde. De aansluitingen voor de nog te plaatsen keuken zijn aanwezig. Twee goed bemeten slaapkamers aan de achterzijde, beiden met toegang tot het balkon. Centraal gelegen is de moderne badkamer met wastafel en inloopdouche. Naastgelegen is de separate WC met fonteintje. Er is tevens een praktische kast met de aansluiting voor de wasmachine en droger aanwezig. De gehele woning is voorzien van een eikenhouten lamel parketvloer.

BIJZONDERHEDEN
Volledig gerenoveerd
Twee slaapkamers
Frans balkon aan de voorzijde, balkon op het Westen aan de achterzijde
Top locatie in Oud-West
Eikenhouten lamelparketvloer door gehele woning
Dubbel glas

VVE
Gezonde en actieve VvE. De maandelijks servicekosten bedragen € 73,-.

GROND
De jaarlijkse erfpachtscanon bedraagt € 76,34,-. Het huidige tijdvak loopt tot 16-12-2026. Voorwaarden van de Gemeente Amsterdam 2000 zijn van toepassing.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in het gewilde stadsdeel Oud-West, tegen de Jordaan aan, vlakbij de populaire Hallen met het foodcourt een bioscoop, bibliotheek en diverse restaurants. De buurt kenmerk zich door haar diversiteit aan leuke winkels en talloze trendy voorzieningen op horecagebied. Op loopafstand bevinden zich de Ten Katemarkt, één van de oudste markten van Amsterdam, de beroemde "Negen straatjes", de Elandsgracht en natuurlijk het Vondelpark. Ook het Kwakersplein met z'n gezellige cafés en terrassen zoals die van "de Karavaan" ligt letterlijk om de hoek. In de straat stopt de tram naar het Centraal Station.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!

ENGLISH VERSION BELOW
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Well laid out three room apartment of 59 m2 in a prime location in the popular Oud-West district. This completely renovated apartment has a spacious living room with a kitchen (still to be placed), two well-sized bedrooms and two balconies.

LAYOUT
Common entrance and staircase to the third floor. Spacious living room with French balcony at the front. The connections for the kitchen to be installed are present. Two well-sized bedrooms at the rear, both with access to the balcony. The modern bathroom with sink and walk-in shower is centrally located. Adjacent is the separate toilet with hand basin. There is also a practical cupboard with the connection for the washing machine and dryer. The entire house has an oak slat parquet floor.

PARTICULARITIES
Completely renovated
Two bedrooms
French balcony at the front, balcony on the West at the rear
Great location in Oud-West
Oak parquet flooring throughout the entire house
Double glass

VVE
Healthy and active VvE. The monthly service costs are € 73.

GROUND

LOCATION
The apartment is located in the popular Oud-West district, against the Jordaan, near the popular Hallen with the food court, a cinema, library and various restaurants. The neighborhood is characterized by its diversity of nice shops and countless trendy amenities in the hospitality area. Within walking distance are the Ten Katemarkt, one of the oldest markets in Amsterdam, the famous "Negen Straatjes", the Elandsgracht and of course the Vondelpark. The Kwakersplein with its cozy cafes and terraces such as that of "de Karavaan" is also literally around the corner. The tram to Central Station stops in the street.

GENERAL
All information contained in this offer has been compiled by us with great care. However, with regard to this information we accept no liability, nor can any rights be derived from the information provided. If applicable, already paid transfer tax will be returned to the seller.

We are happy to make an appointment with you for a viewing!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
59 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Da Costabuurt

De Da Costabuurt is een typisch Amsterdamse woonbuurt. Het Da Costaplein, met bewonersactiviteiten van Da Costa & Co, is een centraal punt in de buurt. Het actieve karakter van de buurtbewoners vertaalt zich in een grote mate van zelfredzaamheid en eigen initiatief. In de Da Costastraat is bijvoorbeeld een speelstraat gekomen, die wordt onderhouden door de buurtbewoners. De buurt heeft veel autochtone bewoners, kleine huizen, veel fietsen, weinig gezinnen en relatief weinig jonge tweeverdieners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder