Vorige | Volgende

Bilderdijkstraat 140 1 1053LA Amsterdam, Da Costabuurt Noord

Bouwjaar
1909
Woonoppervlakte
93 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Prachtige 3-kamerwoning met zonnig dakterras en eigen entree gelegen op een toplocatie in Oud West!

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
Het appartement is gelegen in het gewilde en bruisende Oud-West en ligt op een steenworp afstand van de Hallen met o.a. de Foodhallen, een bioscoop en een bibliotheek, de Jordaan met de pittoreske '9-straatjes' en het stadscentrum. De Bilderdijkstraat en omliggende straten hebben vele gezellige winkels, goede restaurants, koffiebarretjes en terrassen. Ook zijn o.a. het Vondelpark, de Stadschouwburg, De La Mar theater en de Ten Katemarkt binnen handbereik.

De woning is meer dan goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto en heeft ruime parkeergelegenheid voor de deur. Bijna voor de deur bevinden zich tram 3, 7 en 17 en het busstation met diverse buslijnen.

Door de nabijheid van de Overtoom heeft u een goede en snelle verbinding met de ringweg A-10, de centrumring en ng meer openbaar vervoermogelijkheden.

INDELING
Via uw eigen entree bereikt u de eerste verdieping waar deze woning is gelegen.

De lange gang biedt toegang naar alle vertrekken. De ruime en lichte woonkamer met klein balkon, heeft aan de achterzijde middels openslaande deuren toegang naar het groene dakterras (28,7m2). Deze is gelegen op het zuidwesten en hier kunt u heerlijk genieten van de zon. De open keuken is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een modern en stijlvol keukenblok met diverse inbouwapparatuur, t.w. 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koffieapparaat en koelkast. Het appartement is voorzien van twee slaapkamers, waarvan n ook toegang heeft tot het dakterras. De nette badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, wastafel en toilet.

Verder is het appartement nog voorzien van een tweede, separaat toilet en een wasruimte.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De VvE is genaamd 'VvE gebouw Bilderdijkstraat 140' te Amsterdam en wordt professioneel beheerd door Delair Vastgoed Beheer. De maandelijkse bijdrage is 120,-. Het betreft een gezonde en actieve VVE.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam die is uitgegeven in erfpacht. De jaarcanon bedraagt 96,36 en wordt jaarlijks gendexeerd. Het huidig tijdvak loopt tot 15-12-2026. De algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing. Meer informatie over het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht is beschikbaar bij de makelaar.

KADASTRALE GEGEVENS
Het appartementsrecht, omvattende het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de eerste verdieping van het gebouw met twee (2) balkons, platdak alsmede een eigen opgang, gelegen op de begane grond, plaatselijk bekend te 1053 LA Amsterdam als Bilderdijkstraat 140-1, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie Q, complex aanduiding 8703-A, appartementsindex 2, het onverdeeld n/vijfde (1/5de) aandeel in de gemeenschap bestaande uit, het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond.

BIJZONDERHEDEN
- Super locatie in het bruisende Oud-West;
- Royaal en groen dakterras gelegen op het zuidwesten;
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Strakke keuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur;
- Mooie eiken houten vloer door de gehele woning;
- Plafondhoogte maar liefst 2,84m.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Beautiful 3-room apartment with sunny roof terrace and private entrance located in a prime location in Oud-West!

AREA AND ACCESSIBILITY
The apartment is located in the popular and vibrant Oud-West neighbourhood and is a stone's throw from the Hallen with the Foodhallen, a cinema and a library, the Jordaan with the picturesque '9 streets' and the city centre. The Bilderdijkstraat and surrounding streets have many great shops, good restaurants, coffee bars and terraces. The Vondelpark, Stadschouwburg, De La Mar theatre and Ten Katemarkt are also within reach.

The property is more than easily accessible by both public transport and by car and has ample street parking. Trams 3, 7 and 17 and the bus station with various bus lines are practically outside your door.

Due to the proximity of the Overtoom you have a good and fast connection to the A-10 ring road, the centre ring and other public transport options.

LAYOUT
You reach the first floor where this property is located through your own private entrance.

The long corridor provides access to all rooms. The spacious and bright living room with small balcony has access to the green roof terrace (28.7 m2) through double doors. This is southwest facing and ideal for enjoying the sun. The open kitchen is located at the rear and fitted with a modern and stylish kitchen with various built-in appliances; 5-burner gas hob, extractor hood, dishwasher, combi oven, coffee maker and fridge. The apartment has two bedrooms, one of which also has access to the roof terrace. Very nice bathroom with a bath, separate shower, wash basin and toilet.

Furthermore, the apartment is fitted with a second, separate toilet and a laundry room.

FEATURES
- Super location in the bustling Oud-West;
- Spacious and green southwest-facing roof terrace;
- Fully fitted with double glazing;
- Modern kitchen with all conceivable built-in appliances;
- Beautiful oak wooden flooring throughout;
- Ceiling height of no less than 2.84 m.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-11-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1909

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Da Costabuurt

De Da Costabuurt is een typisch Amsterdamse woonbuurt. Het Da Costaplein, met bewonersactiviteiten van Da Costa & Co, is een centraal punt in de buurt. Het actieve karakter van de buurtbewoners vertaalt zich in een grote mate van zelfredzaamheid en eigen initiatief. In de Da Costastraat is bijvoorbeeld een speelstraat gekomen, die wordt onderhouden door de buurtbewoners. De buurt heeft veel autochtone bewoners, kleine huizen, veel fietsen, weinig gezinnen en relatief weinig jonge tweeverdieners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder