Vorige | Volgende

Bilderdijkstraat 180 I 1053LD Amsterdam, Da Costabuurt Zuid

Bouwjaar
1894
Woonoppervlakte
48 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Zeer charmant gerenoveerd appartement van ca. 50 m² met een vergunning voor een dakterras (je hoeft alleen nog het hekwerk en trap te plaatsen). De ligging is op een centrale plek in Oud West.
Ligging:
De woning is gelegen in een erg populair deel van Oud West. De bruisende buurt biedt een diversiteit aan winkels, cafés en gezellige restaurants, zoals de Hallen, Happyhappyjoyjoy, Anne & Max, Café Panache, The Breakfastclub, de Waterkant en vele andere leuke gelegenheden. De Jordaan, de Ten Katemarkt en het Vondelpark liggen op 5 minuten loopafstand. Via het openbaar vervoer heb je direct een goede verbindingen naar het Centraal Station. De ring A-10 is via de uitvalswegen S105 en S106 goed te bereiken.

Indeling:

Gemeenschappelijk entree, de entree van het appartement is op de eerste verdieping. Entree met toegang tot alle vertrekken. Lichte goed ingedeelde woonkamer met open keuken. Smaakvolle moderne afwerking in lichte kleuren gecombineerd met zwart. Vanuit de woonkamer het je uitzicht op de gezellig Bilderdijkstraat. De woonkamer biedt ruimte voor een eethoek en zithoek. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en past goed in de stijl van het appartement. De ruime slaapkamer met werkplek zicht aan de rustige binnentuin zijde. Via de slaapkamer is het aan te leggen dakterras te bereiken, de ligging is zuid/west.
De goed ingedeelde -en moderne badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en een toilet.
Het appartement beschikt over een ruime berging van 13 m² op de zolderverdieping.

Bijzonderheden:
- Prettig en licht appartement op top locatie in Amsterdam Oud West;
- Bouwjaar 1894;
- Luxe afwerking, keurig onderhouden;
- Houten kozijnen met dubbel glas
- Eigen grond (géén erfpacht)
- De servicekosten bedragen €96,61per maand;
- De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd door VvE beheer Amsterdam,
- De VvE bestaat uit de Bilderdijkstraat 170-180
- Oplevering in overleg.
- Ruime berging van 13m²

Very charming renovated apartment of approx. 50 m² with a permit for a roof terrace (you only have to place the fence and a small step). The location is in a central location in Old West.

Location:
The property is located in a very popular part of Old West. The bustling neighborhood offers a variety of shops, cafés and cozy restaurants, such as the Hallen, HappyHappyjoyjoy, Anne & Max, Café Panache, The Breakfastclub, the Waterfront and many other great occasions. The Jordaan, Ten Katemarkt and Vondelpark are a 5-minute walk away. You have good connections to the Central Station via public transport. The A-10 ring road is easily accessible via the S105 and S106 roads.

Layout:

Common entrance, the entrance of the apartment is on the first floor. Entrance with access to all rooms. Bright well-arranged living room with open kitchen. Tasteful modern finish in light colors combined with black. From the living room you have a view of the cozy Bilderdijkstraat. The living room offers space for a dining area and sitting area. The kitchen is equipped with various appliances and fits well into the style of the apartment. The spacious bedroom with workplace view on the quiet inner garden side. Through the bedroom you can reach the roof terrace, the location is south / west.
The well-laid-out and modern bathroom has a walk-in shower, sink and toilet.
The apartment has a large storage room of 13 m² in the attic floor.

Particularities:
- Nice and light apartment in top location in Amsterdam Old West;
- Year of construction 1894;
- Luxury finish, well maintained;
- Wooden frames with double glazing
- Own ground(NO ground lease)
- The service costs are € 96,61 per month;
- The Owners Association is professionally managed by VvE beheer Amsterdam,
- The VvE consists of the Bilderdijkstraat 170-180
- Delivery in consultation
- Large storage room of 13 m²
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-01-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
48 m²
Externe bergruimte
13 m²
Inhoud
142 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Van Lennepbuurt

De Van Lennepbuurt is een buurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar de Van Lennepstraat, die zijn naam dankt aan schrijver en politicus Jacob van Lennep. De buurt ligt tussen de Kinkerstraat, Singelgracht, het Jacob van Lennepkanaal en de Kostverlorenvaart.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder