Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bilderdijkstraat 191 3V 1053KS Amsterdam, Da Costabuurt Zuid

Vraagprijs € 245.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1887
Woonoppervlakte
33 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

ENGLISH BELOW

Wil je wonen in het bruisende Oud-West en ben je op zoek naar een betaalbare, chique studio van 33m2 op een uitstekende locatie met alle gezelligheid om de hoek? Dan is deze studio zeker iets voor jou! Kwalitatief hoogwaardig afgewerkt, met charmante sierschouw, grote ramen en met een eigen keuken en badkamer. De woning ligt op de derde verdieping waardoor er weids uitzicht is over de straat en de prachtige groene bomen en mooie panden aan de overkant. Ideaal voor starters, studenten of als pied-a-terre. Een oase van licht, warmte en ruimtelijkheid is wat deze woning uniek maakt. Fijner kan je niet wonen!

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis stap je binnen in dit appartement op de derde verdieping. Vanuit de entree zijn alle vertrekken in het appartement te bereiken. De woon- en slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en vanuit hier heb je uitzicht op de gezellige, levendige Bilderdijkstraat. De woon- en slaapkamer is een grote, lichte ruimte waarin genoeg plek is om hier een gezellige leefomgeving te creëren. De keuken bevindt zich aan de andere voorzijde van het appartement. De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een 4-pits gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser. De badkamer is goed onderhouden met een toilet en douche. De woning is afgewerkt met een fraaie, warme vloer. Een charmant detail is de sierschouw met mooie omlijsting. De woning is goed geïsoleerd met dubbele beglazing met hardhouten kozijnen (draai-kiep) waardoor het binnen vrijwel stil is. De woning wordt verwarmd middels een gaskachel, warm water via een eigen boiler.

Omgeving en bereikbaarheid
De woning ligt in het hippe en gezellige oud-west met alle gemakken van de stad binnen handbereik. Halverwege de Bilderdijkstraat begint het bruisende leven in Oud-west met restaurants als Fier, Pazzi of Aan ’t spit. Ook wandel je zo de Hallen, binnen waar zich onder andere een bioscoop, de foodhallen, een bibliotheek, Halte drie en Hotel de Hallen inclusief parkeergarage bevinden. Voor boodschappen zijn op een steenworp afstand de Ten Katemarkt en verschillende supermarkten, zoals de Albert Heijn, Dirk van den Broek, Marqt en Bilder & de Clerq te vinden. Als je de andere kant op loopt, ben je zo in de Jordaan, op de negen straatjes, de Grachten, in het Vondelpark of de Clercqstraat om te shoppen, voor koffie, drankjes of lekker eten.

Met de fiets of OV zijn het Centraal Station, station Lelylaan en Sloterdijk goed te bereiken en tramlijnen 7, 13, 17 en 19 stoppen voor de deur of om de hoek. Een unieke locatie in de stad om te wonen dus.

Grond
Het appartement staat op grond welke belast is met (particulier) erfpacht. De halfjaarlijkse canon bedraagt € 374,41,- en is fiscaal aftrekbaar. Verkoper levert bij koopovereenkomst een groene erfpachtopinie: dat betekent dat dit particuliere erfpachtcontract voldoet aan voorwaarden waardoor banken een aanvraag voor een hypothecaire lening in behandeling willen nemen.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte ca. 33 m2 (NEN gemeten);
- Ideaal voor starters, studenten of als pied-a-terre;
- Prachtige details;
- Toplocatie in bruisend Oud-West;
- Moderne woning;
- Gezonde VVE, servicekosten 50,- euro per maand;
- Oplevering in overleg, kan snel;
- Notariskeuze aan koper, een in Amsterdam gevestigde notaris;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend door beide partijen.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.''


*******************

Do you want to live in bustling Oud-West and are you looking for an affordable, fancy studio of 33 m2 in an excellent neighbourhood with all the cosiness around the corner? Then this studio is definitely something for you! High-quality finish, with charming decorative fireplace and with its own kitchen and bathroom. The property is located on the third floor, which gives a wide view of the street and the beautiful green trees and beautiful old buildings across the street. Ideal for starters, students or as a pied-a-terre. An oasis of light, warmth and spaciousness is what makes this home unique.

You enter the apartment on the third floor via the common staircase. All rooms in the apartment can be reached from the entrance. The living room and bedroom are at the front of the apartment and from here you have a view of the lively Bilderdijkstraat. The living room/bedroom is a large, light room with enough space to create a cozy living environment. The kitchen is located on the other front of the apartment. The kitchen is fully equipped and has a 4-burner gas cooker, extractor hood and dishwasher. The bathroom is well maintained with a toilet and shower. The house is finished with a beautiful, warm floor. A decorative detail is the decorative fireplace with a beautiful frame. The house is well insulated with double glazing with hardwood frames (turn-tilt), making it almost silent inside. The property is heated by a gas heater, hot water via its own boiler.

Environment
The property is located in the hip and cozy Old West with all the conveniences of the city within reach. Halfway the Bilderdijkstraat, the bustling life in Oud-west begins with restaurants such as Fier, Pazzi or Aan't Spit. You can also walk straight into the Hallen, where you can fins a cinema, the food halls, a library, Stop three and Hotel de Hallen including a parking garage. For groceries you can find the Ten Katemarkt and various supermarkets, such as Albert Heijn, Dirk van den Broek, Marqt and Bilder & de Clerq, just a stone's throw away. If you walk the other way, you can easily reach the Jordaan, the nine streets, the canals, Vondelpark or Clercqstraat for shopping, coffee, drinks or good food.

Features
- Living area approx. 33 m2 (NEN measured);
- Ideal for starters, students or as a pied-a-terre;
- Beautiful details;
- Top location in bustling Old West;
- Modern home;
- Healthy VVE, service costs 50,- euro per month;
- Delivery in consultation, can be fast;
- Choice of notary to buyer, a notary established in Amsterdam;
- There is only an agreement if the deed of sale has been signed by both parties.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-04-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1887

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
33 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Van Lennepbuurt

De Van Lennepbuurt is een buurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar de Van Lennepstraat, die zijn naam dankt aan schrijver en politicus Jacob van Lennep. De buurt ligt tussen de Kinkerstraat, Singelgracht, het Jacob van Lennepkanaal en de Kostverlorenvaart.