Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bilderdijkstraat 203 1 1053KS Amsterdam, Da Costabuurt Zuid

Vraagprijs € 850.000 

Bewaar object

Omschrijving

Een buitenkans voor beleggers, dat is deze volledig verhuurde belegging gelegen op eigen grond bestaande uit 4 verdiepingen! De appartementen liggen op een sfeervolle en gezellige locatie in Oud-West, op de hoek van Bilderdijkstraat en Jacob van Lennepkade, nabij De Hallen, de Jordaan en de gezellige Ten Kate markt.
Het pand is in 2013 gerenoveerd en bestaat uit vier etages welke zijn gesplitst van de commerciële ruimte op de begane grond. De verdiepingen onderling zijn niet gesplitst maar hebben wel elk een eigen entree. De appartementen zijn verhuurd aan 1 huurder.

De indeling van de verdiepingen is als volgt:
Eerste etage: overloop, entree, woonkamer/slaapkamer met moderne open keuken. Keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Nette badkamer met douche, toilet en wastafel. Woonoppervlakte 27,4 m2

Tweede etage: overloop, entree, woonkamer/slaapkamer met moderne open keuken. Keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Nette badkamer met douche, toilet en wastafel. Woonoppervlakte 27,4 m2

Derde etage: overloop, entree, woonkamer/slaapkamer met moderne open keuken. Keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Nette badkamer met douche, toilet en wastafel.
Vierde etage: overloop, twee slaapkamers, badkamer voorzien van ligbad, separate douche, toilet en wastafel. Woonoppervlakte derde en vierde etage: 27,4 + 23,4 = 50,8 m2

Ligging:
De appartementen liggen in het sfeervolle en gezellige stadsdeel Oud-West, op de hoek van de Bilderdijkstraat en de chique Jacob van Lennepkade. Op fietsafstand ligt het bijzondere complex De Hallen. Dit is gevestigd in de prachtig gerenoveerde tramremise. In De Hallen komen cultuur, media en horeca samen onder één dak met de Foodhallen, Filmhallen, Openbare bibliotheek, restaurants, winkels en nog veel meer.
Tevens liggen de gezellige Ten Kate markt (6 dagen per week), de Jordaan, Overtoom en de Kinkerstraat met hun gezellige winkels en café’s, winkels en restaurants op loop-en/of fietsafstand. Voor recreatie, een rondje hardlopen of een op koffie kunt u terecht in het dichtbij gelegen Vondelpark of het Bilderdijkpark. De appartementen zijn gunstig gelegen t.o.v. openbaar vervoer en uitvalswegen.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond
- In 2013 is het pand voorzien van nieuwe gevelisolatie
- In 2013 is op elke verdieping een nieuwe keuken gerealiseerd
- Elke verdieping voorzien van eigen entree, cv-ketel (Nefit, 2013), elektra en gasmeter
- Huur € 45.000,- per jaar, huurcontract beschikbaar, verhuurd aan 1 huurder
- Huurcontract is opzegbaar, loopt eind 2018 af
- Er is een "slapende" VvE
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-01-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1881

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Van Lennepbuurt

De Van Lennepbuurt is een buurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar de Van Lennepstraat, die zijn naam dankt aan schrijver en politicus Jacob van Lennep. De buurt ligt tussen de Kinkerstraat, Singelgracht, het Jacob van Lennepkanaal en de Kostverlorenvaart.

Kaart Bilderdijkstraat 203 1 1053KS Amsterdam, Da Costabuurt Zuid

naar Bilderdijkstraat 203 1 1053KS Amsterdam, Da Costabuurt Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand