Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Binnen Bantammerstraat 6 1011CK Amsterdam, Lastage

Veiling

Bewaar object

Omschrijving

Gaarne willen wij u attenderen op de Binnen Bantammerstraat 6, één van de zeven beleggingspanden te Amsterdam uit de portefeuille H.M. Peters Onroerend Goed B.V., die via ons kantoor per OPENBARE INSCHRIJVING worden aangeboden. Let op: de objecten zijn uitsluitend per pand of als geheel te koop.

Indien u interesse heeft voor dit object dan kunt u dit per email kenbaar maken en krijgt u van ons de inloggegevens voor de speciaal voor dit project aangemaakte dataroom waarin u de relevante informatie kunt inzien.

Op dinsdag 17 juli 2018 om 15.00 uur zal de zitting voor de inschrijving bij notaris Mr. B.O. Kapma van Klein Binnenkade Notarissen plaatsvinden en dient uw biedingsformulier binnen te zijn conform de omschreven verkoopprocedure in de brochure.

Mocht u nadere informatie wensen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor.

Objectinformatie:

Het winkelhuis met twee bovenwoningen:

6-A:
Maandhuur per 1/7: € 775,-
Jaarhuur: € 9.300,-
Oppervlakte: ca.30 m²
WOZ (1-1-'17): € 129.000,-

6-B:
Maandhuur per 1/7: € 1.114,-
Jaarhuur: € 13.368,-
Oppervlakte: ca.47 m²
WOZ (1-1-‘17): € 242.000,-

6-C (winkel):
Maandhuur per 1/7: € 803,-
Jaarhuur: € 9.636,-
Oppervlakte: ca.28 m²
WOZ (1-1-'17): € 115.000,-

Totaal per maand: € 2.692,-
Totaal per jaar: € 32.304,-

Key facts:
- 1 winkel;
- 2 bovenwoningen;
- Eigen grond;
- Nieuwe fundering;
- Rijksmonument.

Bijzonderheden:
In 1994 geheel gerenoveerd met bouwvergunning

Kadastrale gegevens:
Amsterdam sectie G 3995 grootte 24 m²




Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-06-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m²
Perceeloppervlakte
24 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Nieuwmarkt/Lastage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Kaart Binnen Bantammerstraat 6 1011CK Amsterdam, Lastage

naar Binnen Bantammerstraat 6 1011CK Amsterdam, Lastage
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand