Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Binnen Bantammerstraat 9 I 1011CH Amsterdam, Lastage

Huurprijs € 1.950 per maand

Bouwjaar
1906
Woonoppervlakte
106 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Fully furnished one bedroom apartment in the Old Center of Amsterdam just 5 mins from Central Station!

This loft style apartment is located in a monumental building in the heart of the city, close to all possible amenities that Amsterdam has to offer.

The apartment is on the first floor and has a large living room with open kitchen fully equipped and three large windows looking out onto the street life below. The spacious bedroom on the opposite side has access to a nice patio. Unique to this house is the round bathroom with two basins, toilet shower and bathtub. There is a separate toilet next to the entrance.

Specifics:

Rental price 1.950,-- exclusive of utilities per month
Rental price includes internet and tv
Deposit equal to two months' rent
Fully furnished
Available per 1 October
Not suited for students or sharing.
Two year lease

============================================================

Volledig gemeubileerd twee Kamer appartement in het oude centrum van Amsterdam op 5 loopminuten van het Centraal Station!

Dit loft style appartement is in een monumentaal pand gelegen in het hart van de stad, dicht bij alle mogelijke faciliteiten die Amsterdam heeft te bieden.

Het appartement op de eerste verdieping heeft een grote woonkamer met open keuken met gebruikelijke apparatuur en drie grote ramen welke zicht bieden het gezellig straat leven. De ruime slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft direct toegang tot de patio. Het unieke van dit huis is de ronde badkamer met twee wastafels, bad, douche en toilet. Er is tevens een separaat toilet naast de entree gelegen.

Bijzonderheden:

Huurprijs 1.950,-- exclusief per maand
De huurprijs is inclusief internet en tv
Borg gelijk aan twee maanden huur
volledig gemeubileerd
Beschikbaar per 1 october
Niet geschikt voor delers en/of studenten
Twee jarig contract
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-04-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²
Inhoud
285 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Nieuwmarkt/Lastage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder