Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Binnen Dommersstraat 27 - bg+I 1013HK AMSTERDAM, Haarlemmerbuurt West

Huurprijs excl. € 1.450 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Binnen Dommersstraat 27-bg+I, 1013HK Amsterdam

EEN BUITENKANS!! Top appartement op een toplocatie!! Dit schitterende appartementje, dubbel beneden huisje, is gelegen tussen de Haarlemmerstraat en de Brouwersgracht. Werkelijk alle leuke cafes, restaurants en winkels zijn op loopafstand bereikbaar. Ook het Centraal Station is gemakkelijk te belopen.
Het appartement is vorig jaar helemaal gerenoveerd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Werkelijk alles is vernieuwd!!
De vloeren zijn voorzien van een gietvloer (deels met vloerverwarming), moderne nieuwe keuken met apparatuur, toilet, ramen met glas-in-lood.
Indeling; prive entree, woonkamer met open keuken, wenteltrap; slaapkamer met badkamer (douche en wasmachine/droger aansluiting)
Kortom een super leuk appartement voor een werkend persoon of stel.

Really nice and cosy apartment on the ground and first floor. Everything is been renewed in a modern style.
One bedroom, modern fully equiped kitchen and modern floors (partly with floor heating).

Please contact us to view this apartment!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-02-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Dubbel benedenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²
Inhoud
160 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Haarlemmerbuurt

De Haarlemmerbuurt is het deel van het centrum van Amsterdam tussen de Brouwersgracht, het stukje van het Singel naar het IJ, de Houtmankade en de Zoutkeetsgracht. Hierin liggen ook de Westelijke Eilanden en Wester- en IJdok. De Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk lopen als ader door dit deel van Amsterdam heen en ze bieden tegelijkertijd een belangrijk en gevarieerd winkelgebied dat populair is bij zowel bewoners als bezoekers. Kenmerkend voor deze buurt is de mix van wonen, werken, winkels en horeca. Rust in het centrum: de Westelijke Eilanden De Westelijke Eilanden bestaan uit de Planciusbuurt, Prinseneiland, Realeneiland en Bickerseiland. Het is een rustig woongebied midden in het centrum van Amsterdam, waar ook gewerkt wordt, vooral in de creatieve sector. De historische structuur is nog goed zichtbaar: er zijn nog werven en wonen doet men ‘op’ de eilanden. Wonen in lofts aan het IJ Het relatief jonge Westerdokseiland is vooral een woongebied. Aan het begin van de 21e eeuw werden hier nieuwbouwwoningen en werkplekken opgeleverd. De ligging is fenomenaal; enerzijds is er het water van het Westerdok, met uitzicht op het Prinseneiland. Aan de andere zijde kijkt men uit over het IJ, met aan de rechterzijde het Centraal Station. Grootstedelijk en bijna New York-fähig. Enkele jaren geleden is aan de IJkant ook het IJdok opgetrokken. Hier vind je restaurants, andere horeca en kantoren. Het is tevens de plek waar het Paleis van Justitie zetelt.

Kaart Binnen Dommersstraat 27 - bg+I 1013HK AMSTERDAM, Haarlemmerbuurt West

naar Binnen Dommersstraat 27 - bg+I 1013HK AMSTERDAM, Haarlemmerbuurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand